Vovseland

Velkommen til de firbenede gæster

Sommerland Sjælland er for hele familien – også de firbenede familiemedlemmer. Derfor har vi i parken hundeområdet Vovseland, hvor menneskets bedste ven kan nyde livet og boltre sig uden snor på 500 kvadratmeter.

Alle hunde er velkomne i Vovseland, men al færdsel på området foregår på eget ansvar. Derfor er det vigtigt, at du har fuldt herredømme over din hund, ligesom den skal have venlig adfærd over andre hunde og mennesker, den møder.
Når I besøger Vovseland, skal du hele tiden have øje på din hund og kunne kalde den til dig. Vi råder dig ligeledes til at lade tæver i løbetid blive i snor, da det kan bringe hanhunde ud af kontrol.

Hullerne i hegnet er 5x10 cm og mellemrummene under hegnet er maksimalt 10-12 cm. Der er en låge ind til det indhegnede område, som er 125 cm bred.
Vovseland er en blanding af flad græsplæne, små skrænter med højt græs samt træer og buske, ligesom der er bænke til mennesker og opsat vovsevand, så hundene kan slukke tørsten.

Vi håber, at I sammen vil nyde Vovseland og de frie rammer for de firbenede sommerlandsgæster. Hundene er naturligvis også velkommen i resten af Sommerland Sjælland – her skal de dog være i snor.

Både i Vovseland og i resten af Sommerland Sjælland sætter vi stor pris på, at I husker hundeposen, hvis uheldet skulle være ude i løbet af besøget.

Du kan købe billetter og sæsonkortsommerlandsshop.dk. Du kan også bo "midt" i parken, hvor vi har hytter med plads til hunde - læs mere eller kontakt Sommerland Sjælland på tlf. 59 31 21 00 for booking af hytte med plads til familiens firbenede yndling.

sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2019 sommerland sjælland | Website af Justworks