Det siger vores gæster

CPH mom, blog

"Vores børn er små, og vi oplever tit, der mangler aktiviteter for den aldersgruppe, men i Sommerland Sjælland findes et særligt Mini Legeland med bl.a. tog, små karruseller og biler. De venner, vi var med, har en større dreng, som var vild med vandlandet, Den Blå Lagune, Gocarts og Klatrefidusen. Desuden fandt ungerne sammen på tværs af alder på moon cars, trampoliner og de mange, fine legepladser, som er strøet ud over det enorme område."

Anmeldt af CPH mom på hendes blogGæst fra Kgs. Lyngby

"Vi var der i 8 timer og vores 5 årige dreng ville egentlig ikke hjem endnu. Så det kan varmt anbefales for mindre børn."

Anmeldt på TripadvisorGæst fra Slagelse

"Dejligt stort område med masser af ting for små børn at prøve. For de store børn er det mere vandlandet, der trækker. Pænt, vedligeholdt og rent alle steder."

Anmeldt på TripadvisorJenny, Barnsemester.se

"Bara en timme med bil från Köpenhamn ligger Sommerland Sjælland, och denna danska pärla har massor att erbjuda. Parken är stor och lummig med massor av olika aktiviteter att hitta på, och även om avståndet till Sverige möjliggör för enbart en dagsutflykt, är det all idé att övernatta och spendera mer än en dag här."

Jenny, Barnsemester.seCharlotte Højlund, go.tv2.dk

"..Det er faktisk også et rigtigt afslappende sted for os voksne. Der er god plads til at løbe rundt uden at støde ind i nogen, masser af steder at sætte sig for at holde pause eller have et samlingssted, og ikke mindst er der ikke en konstant, bragende, høj musik fra utallige buldrende forlystelser."

Anmeldt af Charlotte Højlund, go.tv2.dkCaroline, Børnibyen.dk

"Vi var glade for at se, at den lille cafe "Smagen af sommer" igen i år serverede lækker, hjemmelavet mad - vi nød tærte og lækre fiskefrikadeller. Det er et skønt alternativ til de øvrige spisesteder, der serverer klassisk fast food."

Anmeldt på Børnibyen.dkGæst fra Holbæk

"Altid dejligt at gå rundt i parken og nyde sommer, mennesker og mad & drikke. Alt kan købes, men må også medbringes."

Anmeldt på TripadvisorGæst fra Kastrup

"Min datter på 4 1/2 synes, det var det rene wonderland. Det er ikke sidste gang, vi tager turen til Sommerland Sjælland."

Anmeldt på Børnibyen.dkGæst via Trustpilot.dk

"Sommerland Sj overraskede os positivt - alt fungerede, rent og pænt, og bedst af alt, masser af plads og ingen lange køer, selvom det var midt i højsæsonen på en varm dag. Det bliver ikke sidste gang vi kommer :-) "

Anmeldt på Trustpilot.dkGæst fra Kgs. Lyngby

"Sommerland Sjælland har taget initiativ til at servere mad, som bliver lavet fra bunden af råvarer, som kommer fra lokale gårde i området jubiiiiiiiiiii Endelig, kan man spise ordentlig mad, som ikke består af pizza og junk food i en forlystelses park og sikken en befrielse! "

Anmeldt på TripadvisorGæst fra Fårevejle

"Der er så meget plads med smukke, grønne arealer og der er, selv om det er højsæson, ikke overfyldt i parken, og du står sjældent i en kø, der tager længere end 5 min."

Anmeldt på TripadvisorGæst fra Kgs. Lyngby

"Hvis du og din familie ikke er til larmende og blinkende forlystelser i hobetal på et lille areal, så finder du en fantastisk grøn oase, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig i timevis. Virkelig et besøg værd og ideel for hele familien inkl. teenageren."

Anmeldt på Tripadvisorsommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2019 sommerland sjælland | Website af Justworks