Vis nyhed

Børne-sankthans i Sommerland

Er du mest til uhyggelige, søde eller måske sjove hekse? Som noget nyt i år, kan børnene i Sommerland Sjælland lave deres helt egen heks til sankthansbålet. Hekseworkshoppen er mellem kl. 15.00-18.00, her kan børnene komme og lave deres egen heks. 
- Vi stiller pap, pinde, sakse og limstifter til rådighed, så børnene rigtig har mulighed for at vise og udfolde deres kreativitet, fortæller Mette Dyvekær, der ejer Sommerland Sjælland med sin mand Kåre Dyvekær.

Sankthans for alle
Sommerland Sjælland byder indenfor til en yderst børnevenlig og hyggelig sankthansaften, der kommer til at stå i familiens tegn, mens alle traditionerne holds i hævd. De fleste vil formentlig foretrække friske børn, der rigtig kan nyde sankthansbålet frem for trætte unger, der knap kan holde sig vågne. Derfor bliver bålet tændt og heksene sendt af sted allerede kl. 19.00, så kan alle få en hyggelig aften sammen med familien. 
- Vi går meget op i, at det skal være hyggeligt for alle, derfor vælger vi at tænde bålet tidligt, så selv de mindste kan få lov at opleve og hygge ved vores store sankthansbål, fortæller Mette Dyvekær.


Sommervært synger for
Traditionen tro skal Midsommervisen selvfølgelig også synges. Vi har derfor allieret os med en af vores egne sommerværter, der smukt vil synge for. 
Tæt på sankthansbålet vil der være opstillet borde, bænke og ekstra grill, så alle rigtig kan hygge sig og spise aftensmad, mens de nyder udsigten til bålet. Der vil samtidig være mulighed for at lave snobrød med familien.
Parken har åbent hele dagen fra kl. 10.00. Børn og voksne kan fra kl. 16.00 og helt frem til vi, i dagens anledning, lukker kl. 21.00, komme ind og opleve Sommerland Sjælland og sankthans for 50 kroner.

Tryllerier inden bålet tændes 
Tryllestøv med tryllekunstner Helle Lyngholm kommer og giver børnene en uforglemmelig oplevelse inden bålet tændes. Tryllestøv er kendt fra Danmark har talent 2015 og er efterfølgende blevet danmarksmester i børnetrylleri i 2016. 
Tryllestøv underholder kl. 18.00-19.00 med både levende dyr og ballondyr.  

Børne-sankthans i Sommerland Sjælland


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks