Vis nyhed

Cartoon Network i Sommerland Sjælland

Ved du, hvad dine yndlingsfigurer fra Cartoon Network laver, når de holder sommerferie? De kommer da ud til dig!

I år kan man opleve flere af de kendte figurer, når Cartoon Network på sommerturné kommer rundt i det danske sommerland. Kom og se shows med de skøre Finn og Jake fra Eventyrtid, den seje Gumball og hans guldfisk Darwin og de sjove Powerpuff piger. Udover at se figurerne på de skrå brædder kan du møde dem, tage billeder og måske få en high five eller en krammer. Kan du slet ikke få nok af dine idoler, kan du se dem på tv-skærmen i ”Eventyrtid”-teltet, hvor vi viser tegnefilm. I ”Eventyrtid” teltet har du også mulighed for at hygge dig med at tegne i ”tegnstuen”.

Udover de sjove figurer vil området være fyldt med aktiviteter for små og store.
En af verdens største legetøjsproducenter Hasbro har taget nogle af deres største brands med på turnéen. Bordene vil bugne med legetøj fra My Little Pony, NERF, Transformers, Play-Doh og Doh Vinci som vil være til fri leg på eventområdet. Der vil også være en kæmpe oppustelig Twister-bane, hvor du vil kunne prøve det klassiske spil på en ny og meget underholdende måde. Gå ikke glip af My Little Pony slottet, der selvfølgelig også er taget med på sommerturnéen. Her kan du få en ”vaskeægte” My Little Pony-tatovering og du har mulighed for at prøve en smuk pony-prinsesse kjole eller to.
Er Transformers og NERF mere dig, vil du ikke blive skuffet. Udover at der vil være sejt legetøj til fri leg, vil du også kunne designe din egen NERF-blaster samt afprøve. I NERF-teltet finder du én af dagens mest nervepirrende konkurrencer, hvor du kan skyde til måls og samle points. Dagens top 3 vinder sin helt egen super seje NERF-blaster.
Børn i alle aldre har mulighed for at vinde legetøj fra Hasbro. Konkurrencerne er opdelt i to aldersgrupper 3-6 år og 7-12 år.
Bliver du lidt sulten af leg og aktiviteter kan du stoppe op ved Den leende ko. Her kan du smage nogle af de lækre Cheez Dippers. Udover smagsprøver kan du deltage i Den leende ko’s Instagram-konkurrence og vinde lækre præmier.
Er du god til at finde gemte ting? Og kan du li´ at gå på skattejagt? Så er det måske dig, der løber med sejren, når der skal gættes, hvor mange af de gule Danland ænder, som gemmer sig på eventområdet. Du deltager i konkurrencen ved at skrive dit bud og lægge det i postkassen ved scenen. Vi krydser fingre for, at der er gættet rigtig, når der bliver trukket en vinder sidst på dagen.

Cartoon Network Sommer Turné 2016


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks