Vis nyhed

Foråret er her - værterne tjekker ind

Selv om temperaturen fortsat lader en del tilbage at ønske i forhold til årstiden, så er det et sikkert forårstegn, når Sommerland Sjælland byder indenfor til onboarding for parkens sommerværter.
- Det er virkelig en skøn dag fuld af smil og god energi, når vi byder alle vores ansatte velkommen til den kommende sæson, fortæller Mette Dyvekær, der, sammen med sin mand Kåre Dyvekær, ejer den nordvestsjællandske forlystelsespark.

Mødet med softicemaskinen
Forud for sæson 2017 har Sommerland Sjælland ansat omkring 220 sommerværter i alderen 15 til 78 år, som skal sørge for, at gæsterne får en super service, når de besøger parken.
- 170 sommerværter deltog i weekendens onboarding, hvor vi fortalte dem om den kommende sæson, ligesom de fik hilst på kollegaerne, forklarer Kåre Dyvekær og fortsætter:
- Der var selvfølgelig en stribe sociale aktiviteter for at ryste grupperne sammen, men dagen bød også på rundvisning og et møde med den frygtede softicemaskine, hvor sommerværterne fik mulighed for at prøve at lave en is – det er ikke bare sådan lige.

Akademi skal løfte niveauet
Sommerland Sjælland har de seneste sæsoner haft fokus på servicen i parken, så den kunne blive endnu bedre.
Forud for sæson 2017 er det arbejde sat endnu mere i system med Akademi Sommerland Sjælland, der skal klæde værterne endnu bedre på i samarbejde med Bakgaard Consulting og True North.
- Weekendens onboarding var meget lagt an på det sociale, fordi det er vigtigt, at værterne har det godt med hinanden, fortæller Mette Dyvekær og uddyber:
- I midten af maj har vi næste workshop, hvor vi igen får besøg af True North, der skal hjælpe med at gøre sommerværterne endnu skarpere omkring service. Det forventer vi meget af og glæder os til, slutter Mette Dyvekær.


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks