Vis nyhed

Fra Sommerland til Disney World

Sommerland Sjællands direktør Kåre Dyvekær og parkchef Steen Christiansen har den seneste uge skiftet det kolde og fugtige vejr i Sommerland Sjælland ud med de noget varmere himmelstrøg i Walt Disney World i Orlando, Florida.
- Det handler om, at ”learn from the best”, og det bliver til glæde for vores gæster, håber vi, fortæller Kåre Dyvekær om besøget i det enorme forlystelsesunivers.

Vil være endnu bedre

Det er knap halvandet år siden, at Kåre Dyvekær og Steen Christiansen senest besøgte den amerikanske forlystelsesgigant.
Det er dog ikke for at køre i rutsjebaner og lignende. Tværtimod handler det om viden og nye vinkler på blandt andet service, som bliver præsenteret på det ugelange kursus.
- Vi skal ikke være Disney World – slet ikke, men vi kan godt lære af deres måde at gribe tingene an. De er virkelig gode til at rendyrke de ting, de vil være gode til, forklarer direktøren.

Barren skal højere op

Sommerland Sjælland har de seneste år haft fokus på udvikling, strategi og vision for parkens udvikling, derfor var det lidt af et skulderklap, da kurset i Disney World viste, at Sommerland Sjælland er på rette vej.
- Det var en bekræftelse på, at de sidste to-tre års arbejde har flyttet os, men der er lang vej endnu, og når vi kommer tæt på målet, så skal barren sættes endnu højere.
Kåre Dyvekær og Steen Christiansen er netop vendt hjem til Sommerland Sjælland, hvor den nye viden og inspiration skal indarbejdes i hverdagen, ligesom forberedelserne til den kommende sæson allerede er godt i gang.


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks