Vis nyhed

Karma, Baby og Justin indvier Vovseland

Sommerland Sjælland har netop slået portene op til endnu en sæson og på lørdag den 21. maj indvier parken en af sine nyheder, når blandt andet Baby, Karma og Justin har meldt deres ankomst.
De tre hunde er nok ikke helt så kendte som deres ejere. Bag Baby og Karma gemmer Stephanie Karma – bedre kendt som Geggo – sig. Mens Justin tilhører den tidligere professionelle cykelrytter Jesper Skibby.
Nyheden, der skal indvies, er Vovseland, som er et 500 kvadratmeter stort område, hvor familiens firbenede medlemmer kan løbe frit omkring uden snor.
- Hund har altid været velkomne i Sommerland Sjælland, hvis de var i snor, men nu giver vi også de firbenede gæster mulighed for at boltre sig uden snor i det indhegnede område, forklarer Kåre Dyvekær, der er direktør i Sommerland Sjælland.

Undgå kogende biler

Når familien skal på tur, skal menneskets bedste ven naturligvis med, men Sommerland Sjælland vil gerne undgå, at hundene skal sidde og vente i varme biler på parkeringspladsen, mens resten af familien morer sig i parken.
- Derfor må hundene gerne komme med rundt i parken, når de er i snor. Ligesom de nu kan få brugt lidt energi i Vovseland uden snor, fortæller Kåre Dyvekær.
Vovseland indvies lørdag den 21. maj kl. 12.00, hvor Sommerland Sjælland er vært ved en lille godbid og en tår vand.

Læs mere om Vovseland


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks