Vis nyhed

Kom bag om Sommerland på TV Øst

Hvad sker der egentlig i Sommerland Sjælland udenfor og i sæsonen? Det får tv-seerne nu mulighed for at finde ud af, når TV Øst i løbet af sommeren og efteråret går bag facaden i Sommerland Sjælland.
- Vi bliver tit spurgt, hvad vi laver, når vi har lukket om efteråret og vinteren. Mange tror faktisk, at vi bare holder fri og slapper af udenfor sæsonen. Det er slet ikke tilfældet, afslører Kåre Dyvekår, der er indehaver og direktør i Sommerland Sjælland.

Fluen på væggen

Sommerland Sjælland har allerede haft de første besøg af Ulrik Westphal, der er den fotograf som de kommende måneder, skal være fluen på væggen, mens forlystelsesparken i Odsherred gør klar til den kommende sæson, og når parken slår dørene op til sæson 2016.
På TV Øst glæder kanalredaktør Mads Gudiksen sig til programmerne.
- Sommerland Sjælland er jo en af vores helt store attraktioner, både for turister og for lokale. Og et sted, som mange har været og de fleste kender. Derfor synes vi, det ville være spændende at komme lidt om bag de farverige kulisser, forklarer han og fortsætter:
- Vi håber at møde dem, der arbejder i vores to store forlystelsesparker og få et indblik i, hvad der skal til for at holde hjulene i gang. Og så være med både til forberedelserne før sæsonen starter og på de travle sommerdage, hvor køerne vokser og vokser, mens medarbejderne skal holde hovedet koldt midt i sommervarmen.
Sommerland Sjælland deler henover sommeren og efteråret sendetiden med konku-llegaerne i BonBon-Land.

Mød sommerværter og håndværkere

Udenfor sæsonen er der 10 fastansatte i Sommerland Sjælland – 5 på kontoret og 5 håndværkere, men fra slutningen af marts og frem mod sæsonen stiger antallet til 200, når parkens sommerværter begynder at klargøre kiosker, forlystelser og alt det andet.
- Det er en helt speciel følelse, når vores sommerværter begynder at dukke op i parken. Vi kan ikke undgå at få lidt forårskuller, fortæller Kåre Dyvekær og uddyber:
- Vi håber, at den nye programserie vil give vores gæster et indblik i vores hverdag, som på mange måder er meget anderledes, end den andre kender. Det minder nok mest af alt lidt om livet i et cirkus.
- Vi laver i alt 10 programmer, hvor man i hvert program vil se optagelser fra både Sommerland Sjælland og BonBon-Land. De fire første programmer bliver sendt i juni lige op til sommerferien og de næste seks september og begyndelsen af oktober, slutter Mads Gudiksen, der er kanalredaktør på TV Øst.

Husk at du allerede nu kan købe billetter og sæsonkort eller booke en hytte i Sommerland Sjælland.


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks