Vis nyhed

Luftballoner i Sommerland Sjælland

Henover foråret og sommeren fylder de himlen med farver, når de nærmest lydløst sejler gennem lufthavet.
Selv om rigtigt mange mennesker har peget efter, vinket til og fotograferet luftballoner, så er det meget få, der har været helt tæt på en og hørt mere om den sjældne, unik og anderledes måde at flyve på.
Det laver Sommerland Sjælland nu om på, når vi lørdag den 28. og søndag den 29. maj inviterer indenfor til luftballonfestival.
- Vi har fået bekræftet at minimum to-tre balloner besøger os i løbet af weekenden, og hvis tingene og vejret flasker sig kan to-tre mere støde til, fortæller Kåre Dyvekær, der er direktør i Sommerland Sjælland.

Ballonhold fortæller

I løbet af dagen kan gæsterne i Sommerland Sjælland blive klogere på flyvning i luftballon, når ballonskipper Niels Hvid og hans hold står klar til at fortælle om deres passion. Så gæsterne kan få svar på, hvordan styrer en luftballon, hvor hurtigt kan den flyve, hvor højt til vejrs stiger den, hvordan bliver man egentlig ballonpilot og meget andet.

Aftenflyvning fra Sommerland

Det er planen, at ballonerne vil flyve fra parken sidst på eftermiddagen eller først på aftenen lørdag eller søndag alt efter, hvad vejret tillader.
På den måde kan gæsterne i Sommerland Sjælland og resten af Odsherred være vidne til ballonflyvning på første parket, når ballonerne letter fra parken.
- Vi håber, at vejret er med os, så vi kan give gæsterne i Sommerland Sjælland en helt unik oplevelse, når ballonerne flyver fra parken. Uanset hvad - kan alle i hvert fald høre meget mere om ballonflyvning, slutter Kåre Dyvekær.

Læs mere om Sommerland Sjællands luftballonfestival

Køb billet og sæsonkort til Sommerland Sjælland


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks