Vis nyhed

Luftballoner og længe åbent

Igen i år var der en fantastisk stemning i Sommerland Sjælland, da vi afviklede børne-sankthans, hvor gæsterne kunne nyde sommeraftenen og parken længere end normalt.
I juli er der igen tid til at nyde de smukke danske sommeraftener i Sommerland Sjælland, når parken torsdag den 13., 20. og 27. juli har længe åbent fra kl. 10.00 til kl. 20.00.
- Der er altid en speciel stemning, når vi holder længe åbent, hvor gæsterne kan spise aftensmad i parken, mens børn og voksne nyder hinandens selskab, fortæller Kåre Dyvekær, der er direktør i Sommerland Sjælland.

Se luftballonerne lette
I år vil en stribe luftballoner forhåbentlig sætte lidt ekstra kolorit på Sommerland Sjælland, når der er længe åbent torsdag den 20. og 27. juli, hvor det forventes, at flere luftballoner letter fra parken, hvis vejret tillader det.
- Der er med sikkerhed mulighed for at komme helt tæt på en ballonkurv, se brænderen i aktion og tale med en ægte luftballonskipper, når vi får besøg af skipper Niels Hvid og hans hold, lover direktøren og fortsætter:
- Vi håber, at vejret er med os, så vi kan give gæsterne i Sommerland Sjælland en helt unik oplevelse, når ballonerne flyver fra parken. Uanset hvad - kan alle i hvert fald høre meget mere om ballonflyvning. 
Det er planen, at ballonerne vil flyve fra parken først på aftenen, hvis vejret tillader det, så gæsterne kan opleve det spektakulære syn, mens de er i Sommerland Sjælland.

Lokale lækkerier til aftensmad
Når sulten melder sig, og aftensmaden skal indtages, så frister Smagen Af Sommer med forskellige retter baseret på lokale råvarer.
- Som altid hos Smagen Af Sommer er maden lavet fra bunden af lokale råvarer. Der bliver virkelig kræset for detaljen og lagt kærlighed i portionerne, lover Kåre Dyvekær.
I anledning af, at Sommerland Sjælland holder længe åbent, har Cirkus Mascot også udvidet dagens forestillinger, så de optræder tre gange i løbet af dagen i stedet for to.
Samtidig har vandlandet Den Blå Lagune også åbent helt til kl. 20.00, så gæsterne kan få de sidste ture og plask med.
- Vi håber, at vi får nogen gode torsdage med en masse glade gæster i parken, som nyder de danske sommeraftner, fortæller direktøren.
Samtidig får gæsterne også mulighed for at tjene lidt ekstra under besøget.
- Vi frigiver fire koordinater til Guldbakken kl. 18.00, hvor gæsterne kan grave efter ægte 24 karat guld, som kan veksles til 1.000 eller 5.000 kroner. Samtidig åbner vi for aften-gravning, så der både kan graves guld kl. 14.00-16.00 og igen kl. 18.00-20.00, afslører Kåre Dyvekær.


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks