Vis nyhed

Mød dine helte fra Cartoon Network

Powerpuff Piger, Ben10 og My Little Pony besøger Sommerland Sjælland, og du har muligheden for at møde alle de karakteristiske tegneseriefigurer, når Cartoon Network Sommerturné kommer til Sommerland Sjælland og underholder i weekenden lørdag den 29. og søndag den 30. juli. 

Sjov og ballade hele dagen

Der vil være en masse forskellige lege, udfordringer og konkurrencer for både store og små. Du kan blandt andet besøge Cartoon Network-tegnestue med tegninger og farveblyanter til fri leg, så der er rig mulighed for at udfolde sin kreativitet. 
Du kan også besøge Eventyrtid-teltet, hvor man kan se tegnefilm på storskærm. 
Har du mere lyst til at klæde dig ud og lege, så kan du låne Transformers eller My Little Pony-legetøj og udklædningstøj, så er det kun fantasien, der sætter grænserne. 

Sang og underholdning

I løbet af dagen vil du kunne opleve gæsteoptrædener i form af både musik og anden underholdning. Du vil blandt andet kunne høre Tobias TKB, der rappede i Danmark Har Talent 2017. Du kan også blive grebet af Lars Lottrups enestående show med en ethjulet cykel og en megaballon. 

Nye aktiviteter i år 

Som noget nyt kan du i år rutsche ned af en 11 meter lang og 7 meter høj oppustelig Powerpuff-rutschebane. 
Du kan også besøge Is-kongens slot fra Eventyrtid, også her vil der være noget til de kreative, hvor du både kan tegne, klippe og klistre.

Læs mere om Cartoon Network sommerturnés besøg i Sommerland Sjælland her

 


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks