Vis nyhed

Motorcykler, knallerter og veterantog åbner Sommerland

Sommeren er tyvstartet, og varmegraderne sniger sig allerede over de 20 grader. I Sommerland Sjælland håber man, at det gode vejr fortsætter, når sommerlandet tager hul på sæsonen lørdag den 19. maj kl. 10.00.
Nogen der for længe siden har sat kryds i kalenderen er Odsherred Touring Club, som traditionen tro står for det store motorcykeloptog med over 500 deltagere, der er med til åbningen den 19. maj. Turen går igen i år fra West Side Racing i Snertinge kl. 11.30 til parken i Odsherred, hvor optoget ankommer omkring kl. 13.00.
- Det er en rigtig hyggelig tradition, og så er det virkelig et unikt syn, når de mange motorcykler ruller ind for at parkere, slutter Kåre Dyvekær.

Knallerter i optog

De seneste år har en ny tradition taget form med sammenslutningen Old School Knallert i front. 
- Det er en gruppe ildsjæle, der kommer kørende på gamle knallerter på åbningsdagen, fortæller Kåre Dyvekær og suppleres af Brian Hansen fra Old School Knallert.
- Vi starter ud fra Kalundborgvej 220 i Holbæk kl. 9.45, som vi plejer. Jeg håber på et stort antal gamle knallerter, og vi glæder os til at hygge i parken igen i år.

Pudseløjerligheder og overraskelser 

Ventetiden har været lang og næsten uudholdelig, men nu kan ejerne af Sommerland Sjælland, Kåre og Mette Dyvekær, sammen med parkens sommerværter skimte åbningsdagen i horisonten.
- Vi er godt i gang med forberedelserne til sæsonen og antallet af sommerværter på arbejde stiger støt frem mod åbningen fra nu af, hvor der selvfølgelig specielt er fart på de sidste 14 dage, forklarer Kåre Dyvekær og fortsætter:
- Vi har døbt sæsonen ’De små overraskelsers store sæson’, fordi vores gæster vil opleve en masse sjove påfund og pudseløjerligheder, når de går på opdagelse i Sommerland Sjælland.
Sæsonen i Sommerland Sjælland byder også på en række events, hvor gæsterne kan få nogle store oplevelser og ekstra viden med hjem, når parken blandt andet holder cirkusskole, får besøg af en falkoner eller en stribe forskellige krybdyr.
- Aktivitetskalenderen vokser hele tiden inde på hjemmesiden, så det er bare med at holde øje og planlægge det næste besøg, fastslår Kåre Dyvekær.

Stor søgning på overnatning

Rigtigt mange gæster i Sommerland Sjælland bruger parken som weekend- eller miniferie og her er parkens hytter ganske populære.
- Der har været rigtig stor interesse for vores hytter og hobbit-shelter op til den kommende sæson, hvor vi er foran sidste år, fortæller Mette Dyvekær og uddyber:
- En del af de populære dage og weekender er allerede udsolgt, så det er med at få booket, hvis man har planer om et besøg med overnatning i Sommerland Sjælland.
Sommerland Sjælland åbner – i pinsen – lørdag den 19. maj kl. 10.00.

Køb billet til Sommerland Sjælland

Bestil billet: Lørdag tur/retur, København

Bestil billet: Søndag tur/retur, Næstved


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2019 sommerland sjælland | Website af Justworks