Vis nyhed

Nyhed: Det Løse Hjul

Der er trafik-læring og motorisk koordination at kaste sig ud i, når Sommerland Sjælland den 16. maj åbner sine to nyheder til sæson 2014.

Et alternativ til de klassiske radiobiler og en MINI-bilbane giver sug i maven og udfordrer børnefamilien på tur i den kommende sæson. Sommerland Sjælland byder med de to nyheder på aktivitet, hvor både familiens yngste og de ældre børn tager del i underholdningen.

Det Løse Hjul 

Nær den nuværende loop-rutsjebane Vildkatten vil gæsterne sætte sig i Det Løse Hjul, som er såkaldte Bumber Cars, hvor gæsterne skal undgå at ramme hinanden.

 

Hjulet er løst, og det betyder, at hvor man i en klassisk radiobil kører frem og tilbage, så drejer Det Løse Hjul også rundt om sin egen akse, så gæsten hele tiden skal orientere sig om placeringen af de øvrige løse hjul på banen. 

Det Løse Hjul kan man som gæst prøve alene, hvis højden er minimum 120 cm, og er gæsten 90-120 cm, er det muligt at sidde sammen med en ledsager (minimum 160 cm), som styrer hjulet. 

Trafikbanen MINI-biler 

Tidligere husede Sommerland Sjælland en ældre bane med små elbiler, og den er nu jævnet med jorden for at gøre plads til en mere moderne og tidssvarende bilbane for familiens yngste.

På banen kommer den nyeste model af MINI-biler (en cabriolet-version af MINI Cooper), hvor børn op til 160 cm kan øve sig i trafikkens regler. 

Det er desuden planen, at det som udgangspunkt er øvekørsel, og at der så på udvalgte tidspunkter i åbningstiden vil være mulighed for at få lavet et børnekørekort til de små trafikanter. 

Mere end passiv aktivitet

Det er ikke tilfældigt, at der tænkes i læring og motoriske udfordringer med Sommerland Sjællands nyheder:

”Vi ønsker, at børnefamilien ser os som et fornuftigt frirum, hvor børnefamilien kan være aktive sammen og opleve mere end blot forlystelser, de sætter sig passivt ind i. Den slags rummer vi også i dag, men vi bevæger os mere og mere henimod en park, hvor sanserne er i brug fra start til slut, og ikke mindst, hvor familien kan opleve sammen”, fortæller direktør Kåre Dyvekær

Det er desuden grunden til at gokartbanen i år også styrkes med en ny dobbeltgokart, så der altid er minimum 1 kørende ad gangen, hvor et barn og en voksen sammen kan mærke farten under sig og tilpasse sving og hastighed til banen. 


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2019 sommerland sjælland | Website af Justworks