Vis nyhed

Ønskedag i Sommerland Sjælland

Sommerland Sjælland har i sæson 2017 et samarbejde med Make-A-Wish Ønskefonden, derfor byder vi lørdag den 8. juli ønskebørn og deres familier velkommen til ønskedag i parken. 
Samtidig er Make-A-Wish Ønskefondens frivillige, bestyrelsesmedlemmer, ambassadører og deres familier også inviteret til en dag fuld af smil, hygge og gode oplevelser.

Lad sygdommen træde i baggrunden
I løbet af dagen vil der være forskellige aktiviteter med blandt andet 501st Legion samt overrækkelse af det beløb Sommerland Sjælland har samlet ind til Make-A-Wish Ønskefonden.
”Det er altid hårdt, når et familiemedlem rammes af langvarig eller kronisk sygdom, men det er specielt hjerteskærende, når det er et barn som rammes,” fortæller Kåre Dyvekær, der er direktør i Sommerland Sjælland, og fortsætter:
”Derfor vil vi i Sommerland Sjælland gerne gøre lidt ekstra for de ramte familier, så de kan få en hyggelig dag sammen, hvor sygdommen forhåbentlig kan træde lidt i baggrunden for en tid.”
Alle andre gæster er naturligvis også velkomne i Sommerland Sjælland lørdag den 8. juli, hvor parken har åbent fra kl. 10.00 til og med kl. 19.00.

Flere oplevelser venter
Sæson 2017 byder på masser af events, hvor gæsterne blandt andet kan komme i cirkusskole, blive klog på flyvning i luftballon eller holde en ørn, når parken får besøg af en falkoner.
- Vi har sammensat et bredt og varieret program, så der burde være noget for enhver smag. Personligt glæder jeg mig mest til, at vi får besøg af pigerne fra Istid, der laver is med hjælp fra nitrogen og forskellige smage, de har fundet i lokalområdet, slutter Kåre Dyvekær med et grin.


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks