Vis nyhed

Skuddueller i det vilde Nordvestsjælland

Det vilde vesten indtager Sommerland Sjælland med linedance, omvendt strip, skuddueller og drabelige fortællinger lørdag den 2. og søndag den 3. juni.
Det er Teaterforeningen Western Old Times, der sørger for underholdningen hele weekenden.
- Vores western-weekends er efterhånden en fast tradition, som virkelig giver liv og glade dage i Silver City, fortæller Kåre Dyvekær, der er direktør i Sommerland Sjælland.

Vind 5.000 kroner på Guldbakken
Der vil naturligvis også være mulighed for at prøve lykken på Guldbakken, hvor der kan vente en kontant gevinst på 1.000 eller 5.000 kroner alt efter hvilken størrelse 24 karat guldnugget, som dukker frem af jorden.
- I løbet af sæsonen er det altid nogen heldige gæster, der kan tage 1.000 eller 5.000 kroner med hjem i lommen, når de har fundet en af vores guldnuggets, griner direktøren.

Togrøveri og westernshow
I Silver City er Teaterforeningen Western Old Times klar med både linedance, fortællinger fra det vilde vesten og togrøveri ved parkens tog.
Der vil være cowboys i chaps og revolvere, byherrer i skødefrakker og vest, ”pæne damer” i lange kjoler og parasol samt saloongirls i netstrømper og corsage. 
Gæsterne i Sommerland Sjælland har også mulighed for at hoppe i tøjet fra den gang, hvis man skal have taget et ’old-timer’-foto, når foto-boksen åbner i løbet af dagen.

Bemærk, at der vil blive affyret løse skud i Silver City og Sommerland. Skydningen er en del af shows og events igennem weekenden. Skuddene er på ingen måde farlige – men forbered evt. børnene på, at det kan larme, når I nærmer jer områder, hvor cowboys’ne skyder.

Western Old Times er en teaterforening, der laver arrangementer baseret på livet og historier fra det vilde vesten i Amerika fra ca. år 1800-1900.
Tøjet, som skuespillerne anvender, er fra omkring 1850-1880 og syet efter modeller baseret på fotos og tegninger fra tiden omkring den amerikanske borgerkrig.
Skuespillerne er medlemmer af foreningen og glade amatører, der viser scener, som de formentlig ville have udspillet sig på daværende tid.


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2019 sommerland sjælland | Website af Justworks