Vis nyhed

Sommerens sjoveste skoler i Sommerland

Skolernes sommerferie er for alvor skudt i gang, men det betyder ikke, at man ikke kan lære noget – slet ikke, hvis det er sjovt, og man besøger Sommerland Sjælland, hvor livet på skolebænken er en fest.
Fire mandage i juli kan de yngste gæster komme i cirkusskole, hvor artisterne fra Cirkus Mascot står klar til at undervise. 
Skulle du gå rundt med en jonglør, linedanser eller klovn i maven, så er der også mulighed for at blive en del af en af Cirkus Mascots forestilling, når de optræder kl. 14.00 og kl. 16.00 i hele juli i Sommerland Sjælland.
Senere på sommeren er det de håbefulde kokke, der tager over, når Sommerland Sjælland byder indenfor til eventet Fra Fjord Til Bord.
Her kan børnene prøve kræfter med madlavning af lokale råvarer fra blandt andet Lammefjorden og resten af Odsherreds kulinariske skattekammer.
Der er begrænsede pladser til arrangementerne og billetterne til cirkusskole og Fra Fjord Til Bord kan købes på sommerlandsshop.dk.

Krybdyr og rovfugle

I det hele taget har Sommerland Sjælland for alvor taget hul på højsæsonen med masser af events og fuld fart på parken.
I den kommende weekend – lørdag den 2. juli - er det gutterne fra Den Glemte Verden, der står klar til at fremvise og fortælle om alverdens krybdyr. Gæsterne får desuden mulighed for at smage på insekter og anden Fear Factor-mad.
Ugen efter – lørdag den 9. juli - er det falkoneren fra Falkecenter Samsø, der kommer på besøg sammen med ørn, ugle og andre rovfugle, som gæsterne kan komme helt tæt på og de heldige kan få lov at holde. Der vil ligeledes blive demonstreret jagt med blandt andet falk og høg.
Med sæsonkort har gæsterne fri adgang til de mange events i Sommerland Sjælland sammen med resten af parkens mange tilbud, forlystelser og aktiviteter.


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks