Vis nyhed

Sommerland Sjælland nomineret til pris

Sommerland Sjælland var sammen med Kopp Sorø og Homemate, København nomineret ved Akademikerprisens regionsfinale for Østdanmark.
Akademikerprisen hylder virksomheder, hvor akademisk arbejdskraft kan inspirere til fremtidens vækst. Prisen er på 100.000 kroner.
- Vi er meget stolte over at være en del af det stærke felt, der har været nomineret til prisen i Østdanmark, fortæller Mette Dyvekær, der ejer Sommerland Sjælland sammen med sin mand Kåre Dyvekær.

Oplæg og afstemning

De seneste år har Sommerland Sjælland arbejdet målrettet med en strategi, der skal sikre vækst. Derudover har den nordvestsjællandske park ansat en salgskoordinator med akademisk baggrund for blandt andet at øge salget i parken og have fokus på uddannelse af sommerværterne.
- Det er vigtigt for os, at vores service er i top. Derfor har vi skabt Akademi Sommerland, som sommerværterne bliver en del af, når de bliver ansat hos os, forklarer Mette Dyvekær.
Ved regionsfinalen forleden skulle Mette Dyvekær sammen med salgskoordinator Natasja Jarlshøj holde et oplæg, hvor de overfor et erhvervspanel skulle fortælle, hvad ansættelse af akademikere betyder for virksomheden og svare på spørgsmål fra panelet.

Kopp Sorø gik videre

Da panelet havde voteret, faldt valget ikke på Sommerland Sjælland. Det blev derimod tømrervirksomheden Kopp Sorø, der gik videre til finalen for Akademikerprisen, som afvikles på Nationalmuseet mandag den 29. oktober.
- Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi ikke gik videre til finalen, men ønsker samtidig Kopp Sorø stort tillykke med deres finaleplads, fastslår Mette Dyvekær og fortsætter:
- Det er dog et kæmpe skulderklap at være nomineret, og vi er glade for, at der bliver lagt mærke til det store arbejde, vi gør for at udvikle Sommerland Sjælland på både de interne og eksterne linjer. Ligesom det er vigtigt, at Odsherred som område endnu en gang kommer på landkortet, slutter Mette Dyvekær.


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2019 sommerland sjælland | Website af Justworks