Vis nyhed

Sommerværter søges

Sommerland Sjælland er allerede godt i gang med at se frem mod sæson 2019, hvor sommerlandet åbner fredag den 17. maj.
- Det betyder, at vi skal bruge en masse glade, smilende og serviceminded sommerværter, der har lyst til at være en del af Familien Sommerland, fortæller Mette Dyvekær, der ejer Sommerland Sjælland sammen med sin mand Kåre Dyvekær, og fortsætter:
- Vores sommerværter er en af de vigtigste ting, når vi skal give vores gæsterne en super dag i parken. Værterne skal være klar til at tage i mod gæsterne, yde god service og give dem en dejlig oplevelse.

Akademi med fokus på udvikling

Sommerland Sjælland ansætter hvert år over 200 sommerværter, der blandt andet kommer gennem et forløb i Akademi Sommerland Sjælland, så de er klar til at yde den bedste service i løbet af sæsonen.
- Vi tager udgangspunkt i den enkelte værts kompetencer og forsøger at coache dem, så de bliver endnu bedre og skarpere, forklarer Mette Dyvekær og uddyber:
- Vores sommerværter er rigtigt glade for forløbet på Akademi Sommerland Sjælland. De kan forhåbentlig bruge coaching og udvikling, når de skal videre på videregående uddannelse eller ud på arbejdsmarkedet.

Søger i alle aldre

Der skal ansættes over 200 sommerværter til sæson 2019, hvor der søges værter i alle aldre til blandt andet kiosker, restauranter, forlystelser og meget andet, så der er noget for enhver smag og kvalifikationer.
- Vores yngste sommerværter er 15 år og de ældste er tæt på 80 år, så vi har virkelig et bredt aldersspænd af værter, der hver i sær kan byde ind med noget specielt og vigtigt, fastslår Mette Dyvekær.
Hvis du vil være en del af Familien Sommerland i sæson 2019, kan du allerede nu gå ind på Sommerland Sjællands hjemmeside, hvor du kan læse mere om de forskellige opgaver i parken og søge job.
Sommerland Sjælland har i sæson 2019 åbent fra fredag den 17. maj til og med søndag den 15. september.

Arbejdsområder i Sommerland Sjælland

Søg job i Sommerland Sjælland


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2019 sommerland sjælland | Website af Justworks