Vis nyhed

Status: Letter luftballonen?

Torsdag den 27. juli har Sommerland Sjælland besøg af ballonskipper Niels Hvid og hans hold. De fortæller om deres store passion for ballonflyvning og hvordan den foregår. Du kan komme helt tæt på både ballonkurv, brænder og selve ballonen kl. 15.00-20.00.

Hvis vejret tillader det, vil et eller flere ballonhold lette fra Sommerland Sjælland omkring lukketid. Nedenfor kan du se seneste status på mulighederne for flyvning torsdag den 27. juli.

Opdatering på flyvning

 

17.50: Vindstød driller, men vi håber, at de dæmper sig. Allerede kl. 18.30 kan I dog se en "lille" en-mandsbetjent luftballon blive pustet op på eventpladsen.

16.11 Vi håber, at det holder tørvejr fra nu og den nuværende vindstyrke holder, så er der rigtigt gode chancer for, at ballonerne letter fra vores p-plads omkring kl. 20.00

14.29: Regnen driller os - der skulle dog være en opklaring undervejs, så der er stadig fornuftige muligheder for ballonflyvning i aften.

11.05: Mulighederne får flyvning ser ganske fornuftige ud - vinden er fornuftig, men der er et muligt regnvejr, som kan komme til at drille lidt i aften.

 

 


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks