Vis nyhed

Stem på Sommerland Sjælland

Stem på Sommerland Sjælland ved Børn i byen-prisen

Det er netop offentliggjort, at Sommerland Sjælland for fjerde år i streg er nomineret ved årets udgave af Børn i byen-prisen.
Sommerland Sjælland har tidligere vundet prisen som ’Bedste oplevelse’ i 2014 og er i år nomineret som ’Bedste forlystelse’.
Det er brugerne på hjemmesiden ’Børn i byen’, der via en afstemning har sikret den nordvestsjællandske park en plads blandt finalisterne.
- Vi er virkelig stolte af at være en del af det stærke felt ved Børn i byen-prisen. Det er et stort skulderklap til vores hyggelige familiepark og dygtige sommerværter, fastslår Mette Dyvekær, der er ejer af Sommerland Sjælland sammen med sin mand Kåre Dyvekær.

Overrækkes på Arbejdermuseet
Afstemningen åbnede den 15. august og fortsætter frem til 25. oktober. 
Selve prisuddelingen afvikles på Arbejdermuseet i København den 5. november, hvor vinderne af de 14 forskellige kategorier kåres.
Ligesom det er brugerne på bornibyen.dk, der har bestemt, hvem der er med i det endelige finalefelt, så er det også internetstemmer, der afgør, hvem de endelige vindere er.
- I 2016 blev der afgivet mere end 43.000 stemmer i forbindelse med Børn i byen-prisen. Derfor er der virkelig tale om forbrugernes pris, når vinderne findes, forklarer Mette Dyvekær og fortsætter:
- Vi håber selvfølgelig på masser af lokal opbakning, så vi kan vinde prisen og sammen sætte Odsherred på landkortet, så vi tiltrække endnu flere gæster til vores smukke område.

Stem på Sommerland Sjælland på bornibyen.dk


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks