Vis nyhed

Stem på Sommerland ved Børn i byen-prisen

For tredje år i streg er Sommerland Sjælland blandt de nominerede til årets udgave af Børn i byen-prisen. I 2014 vandt den nordvestsjællandske park i Odsherred prisen som ’Bedste oplevelse’. 
I år er Sommerland Sjælland nomineret i kategorien ’Bedste forlystelse’.
- Vi er vanvittigt stolte af at være en del af det stærke felt ved Børn i byen-prisen for tredje år i træk. Det er virkelig et skulderklap til vores hyggelige familiepark og dygtige sommerværter, fastslår Mette Dyvekær, der er ejer af Sommerland Sjælland sammen med sin mand Kåre Dyvekær.

Forbrugernes pris

Det er brugerne af bornibyen.dk, der har valgt de nominerede i 13 forskellige kategorier. Frem til torsdag den 3. november er det igen brugerne, som skal stemme i kategorierne og på den måde finde de 13 forskellige vindere.
Søndag den 13. november danner Rundetårn rammen om selve prisuddelingen, hvor de endelige vindere af kategorier som blandt andet ’Bedste blog’, ’Bedste museum’ og ’Bedste børneevent’ hyldes.
- I 2015 blev der afgivet mere end 42.000 stemmer i forbindelse med Børn i byen-prisen. Derfor er der virkelig tale om forbrugernes pris, når vinderne findes, forklarer Mette Dyvekær  og fortsætter:
- Vi håber selvfølgelig på masser af lokal opbakning, så vi kan vinde prisen og sammen sætte Odsherred på landkortet, så vi tiltrække endnu flere gæster til vores smukke område.

Stem på Sommerland Sjælland

Børn i byen-prisen


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks