Vis nyhed

Tør du røre ved en kvælerslange?

Sommerland Sjælland har netop taget hul på sæson 2018 og dermed også en masse events, der er drysset ud over de kommende måneder.
Parken byder på masser af hyggelige timer med familien, men der er også mulighed for at få ny viden med hjem og udfordret sin frygt for blandt andet slanger.
Allerede lørdag den 26. maj er Sommerland Sjælland klar med sæsonens første event, hvor der er mulighed for at se nærmere på nogen af de dyr, der skræmmer og fascinerer allerflest mennesker. 
- Der vil være mulighed for at se flere forskellige dyr. For de modige vil der også være mulighed for at røre krokodiller, varaner og slanger. Tør du, spørger Rene Hedegaard, der er direktør for Krokodille Zoo.

Nysgerrighed overvinder frygt

Der venter gæsterne i Sommerland Sjælland noget af en oplevelse, når krybdyrene kommer på besøg.
- Rigtigt mange af vores gæster synes, at slanger er lidt ulækre og uhyggelige, men gæsterne er også nysgerrige, så de skal altid lige over og kigge lidt alligevel, fortæller Kåre Dyvekær, ejer af Sommerland Sjælland, og fortsætter:
- Det ender som regel med, at de får lidt ny viden med hjem – og i hvert fald en oplevelse, som de ikke glemmer lige med det samme. 
- Det er det, vi gerne vil med vores events. Det skal gerne give noget ny viden og en oplevelse, så familien har noget at snakke om, når de kommer hjem fra besøget i Sommerland Sjælland.

Flere oplevelser venter

Sæson 2018 byder på masser af events, hvor gæsterne blandt andet kan komme i cirkusskole, finde ud af hvem der er Sommerlands stærkeste ved Sommerand Games eller holde en ørn, når parken får besøg af en falkoner.
- Vi har sammensat et bredt og varieret program, så der burde være noget for enhver smag, slutter Kåre Dyvekær.


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2019 sommerland sjælland | Website af Justworks