Vis nyhed

Tør du røre ved en slange?

Sommerland Sjælland har taget hul på sæson 2017 og dermed også en masse events, der er drysset ud over de kommende måneder.
I Kristi Himmelfartsferien er der mulighed for at komme helt tæt på forskellige krybdyr, når sommerlandet i Odsherred får besøg af Krokodille Zoo lørdag den 27. maj.
- Kom helt tæt på krokodiller, varaner og slanger, når Krokodille Zoo indtager Sommerland Sjælland. Der vil være mulighed for at se flere forskellige dyr. For de modige vil der også være mulighed for at røre nogle. Tør du, spørger Rene Hedegaard, der er direktør for Krokodille Zoo.

Nysgerrighed overvinder frygt
Der venter gæsterne i Sommerland Sjælland noget af en oplevelse, når krybdyrene kommer på besøg.
- Rigtigt mange af vores gæster synes, at slanger eller edderkopper er lidt ulækre og uhyggelige, men gæsterne er også nysgerrige, så de skal altid lige over og kigge lidt alligevel, fortæller Kåre Dyvekær, ejer af Sommerland Sjælland, og fortsætter:
- Det ender som regel med, at de får lidt ny viden med hjem – og i hvert fald en oplevelse, som de ikke glemmer lige med det samme. 
- Det er det, vi gerne vil med vores events. Det skal gerne give noget ny viden og en oplevelse, så familien har noget at snakke om, når de kommer hjem fra besøget i Sommerland Sjælland.

Flere oplevelser venter
Sæson 2017 byder på masser af events, hvor gæsterne blandt andet kan komme i cirkusskole, blive klog på flyvning i luftballon eller holde en ørn, når parken får besøg af en falkoner.
- Vi har sammensat et bredt og varieret program, så der burde være noget for enhver smag. Personligt glæder jeg mig mest til, at vi får besøg af pigerne fra Istid, der laver is med hjælp fra nitrogen og forskellige smage, de har fundet i lokalområdet, slutter Kåre Dyvekær med et grin.


Se aktivitetskalenderen


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks