Vis nyhed

Verdensnyhed med vokseværk

I Sommerland Sjælland er forberedelserne til den kommende sæson godt i gang. Selv om der fortsat er temperaturer tæt på frysepunktet, og der umiddelbart er langt til varme sommerdage med svalende dukkerter i vandlandet Den Blå Lagune, så er det netop her, der arbejdes allermest i de kommende måneder.
En af Sommerland Sjællands nyheder i 2016 er nemlig et nyt Splashland, der indeholder fem vandbaner, mobilsjov og vandlegepladser. Det nye område i Den Blå Lagune betyder dog også, at parkens helt unikke mobilsjov har vokseværk.
- I Splashland kommer der til at være en masse ny mobilsjov, som kan styres både i parken og hjemme fra sofaen med Sommerland Sjællands app, der også har fået en ordentlig overhaling, forklarer Kåre Dyvekær, direktør og ejer af forlystelsesparken i Odsherred, og fortsætter:
- Vi er absolut førende på verdensplan, når det drejer sig om mobilaktiviteter i forlystelsesparker. Det er noget, vi selv har udviklet, som man ikke kan opleve andre steder - og derfor helt unikt.

Sæt ekstra gang i sommerland

Sommerland Sjælland har i en årrække arbejdet målrettet med mobilsjov i parken, som kan styres via app eller sms.
Faktisk fik Kåre Dyvekær selv ideen tilbage i 1993, men først inden for de seneste år er det for alvor blevet teknisk muligt. Det er den udvikling og det arbejde, som gæsterne nu kan nyde godt af, når de affyrer kanonerne på sørøverskibet Sorte Berta, skyder med vand efter gæsterne i Den Blå Lagune eller fodrer gederne med et enkelt klik på mobiltelefonen.
- Vi kan mærke, at gæsterne synes, det er sjovt, at de kan sætte ekstra gang i sommerland med mobilen, og vi synes, det er sjovt at udvikle, afslører direktøren med et stort smil og uddyber:
- Samtidig kan vi også mærke en stigende interesse fra blandt andet udlandet, der så småt begynder at få øjnene op for, hvor store muligheder mobilaktiviteterne giver.

Følg med på webcam

Mens mobilaktiviteterne har været en del af Sommerland Sjællands tilbud i en del år, så er det først sidste år, at man for alvor også har kunnet få glæde af dem udenfor parken.
- Vi tyvstartede lidt sidste sommer, da vi monterede et webcam på vores Telesplash, så man kunne skyde med vand efter gæsterne i vandlandet, mens man selv sad hjemme i sofaen, fortæller Kåre Dyvekær og fortsætter:
- Der var virkelig stor interesse for det, og Telesplashen var nærmest optaget uafbrudt efterfølgende. Derfor er det selvfølgelig noget af det, som vi gør lidt ekstra ved til den kommende sæson, hvor det nye Splashland har endnu mere mobilsjov med kamera-funktion.
Det nye vandlegeområde i Den Blå Lagune kræver en investering på godt tre millioner kroner, mens der er brugt i omegnen af en million kroner på udvikling af mobilaktiviteter og Sommerland Sjællands app.
Sommerland Sjælland forventer, at det nye Splashland åbner i midten af juni, mens den nye app og mobilsjov i resten af parken er klar fra sæsonstart lørdag den 14. maj kl. 10.00.

Sommerland Sjælland åbner lørdag den 14. maj kl. 10.00 - tjek vores åbningstider og aktivitetskalenderen


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks