Vis nyhed

Vikingerne indtager Sommerland

Fra Ulvsborgen i Asnæs er vikingerne draget mod nord, hvor de ved Nykøbing Sjælland har indtaget Sommerland Sjælland. 
Lørdag den 11. juni står de forhistoriske krigere klar til at undervise parkens børn i kamptræning med skumvåben. Der bliver ligeledes rig mulighed for at høre masser af historier fra vikingernes gøren og laden, ligesom Sommerland Sjællands gæster kan prøve kræfter med både håndværk og madlavning i løbet af dagen.

Lokalt samarbejde

Vikingebesøget i parken er et lokalt samarbejde mellem Ulvsborg Historisk Værksted og Sommerland Sjælland.
- Vi har mange events i løbet af sæsonen. Fælles for de fleste af dem er, at de skal give vores gæster noget viden med hjem samtidig med, at gæsterne får en spændende og unik oplevelse, forklarer Kåre Dyvekær, der er direktør i den nordvestsjællandske park.
Vikingerne indtager Sommerland Sjælland første gang lørdag den 11. juni og vender tilbage igen søndag den 26. juni. Søndag den 12. juni står i fodboldens tegn, når parken byder spillerne fra Sommerland Sjælland Pige Cup indenfor.

Åbent onsdag og fredag

Det er ikke mange dage siden, at vi med den 1. juni tog hul på årets første sommermåned. Det betyder, at højsæsonen venter lige om hjørnet – derfor begynder Sommerland Sjælland stille og roligt at øge antallet af åbningsdage.
- Fra onsdag den den 8. juni begynder vi at have åbent både onsdag, fredag og selvfølgelig i weekenderne, fortæller Kåre Dyvekær og fortsætter:
- Og fra mandag den 20. juni går det for alvor løs, når vi begynder at have åbent hver dag.
Sommerland Sjælland har allerede planlagt et væld af spændende og lærerige events, der bliver præsenteret i løbet af sæsonen. De kan ses på sommerlandsj.dk.

Se eventkalenderen

Køb billetter og sæsonkort til Sommerland Sjælland


sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks