Køb sæsonkortet med rabat senest 1/3

Er sæsonkortet i hus?

For så behøver du ikke at læse videre. Kun hvis du altså lige skal minde venner og familie om, at de senest 1. marts 2014 kan købe sæsonkort og spare 20,- pr. sæsonkort (3-64 år). Så er de nemlig også sikret en sommer fuld af hyggelige familietimer, parkoplevelser og fysiske aktiviteter sammen.

Pris kun 360,- ved køb senest 1. marts, og kortet er tjent ind allerede ved 2. besøg.

Se fordelene ved sæsonkort og køb online i dag


Sidste chance for job som Sommervært

De første gruppesamtaler er allerede afholdt og de første nye ansigter ansat.

Det er derfor sidste udkald nu, hvis du vil have din ansøgning med i slutspurten om de sidste ledige pladser som sommervært i sæson 2014. 

Vi afholder de sidste gruppesamtaler i marts, så søg allerede i dag. Husk at I er mange om buddet, og det er vigtigt, at du via vores ansøgningsskema får vist os, hvorfor DU skal med til samtale om at blive sommervært.

Læs mere om jobbet som sommervært og søg i dag


Hvem er Nordens Bedste?

Din stemme er vigtig - og du kan stadig nå at stemme. Lige nu kan du nemlig være med til at stemme om Nordens Bedste Sommerland 2014 på Sveriges store familiesite Barnsemester.se.

Vi er endnu engang nomineret, og det betyder rigtig meget for os, at du går ind og stemmer, hvis du også holder af vores hyggelige familiepark.

Du kan stemme i forskellige kategorier, så du kan også være med til at stemme om bl. a. Nordens bedste dyrepark, akvarium mv.

Stem i dag og afgiv din stemme med to enkle klik


 

De bedste hilsner

Familien Sommerland

Telefon: +45 5931 2100

E-mail: info@sommerlandsj.dk
Web: Sommerlandsj.dk