Kære Sæsonkortejer

Selvom Sommerland Sjælland er lukket for sæsonen, kan du faktisk stadig få glæde af dit personlige sæsonkort med billede på. 

Brug det f.eks. til familieoplevelser i efterårsferien:


Egeskov Slot - 50% i entrérabat

Tør du kravle op i det højeste træ i Legeskoven? Kan du skyde med bue og pil? Har du prøvet en rigtig brandsprøjte? Det og meget mere kan du opleve i efterårsferien på Egeskov, og med dit sæsonkort til Sommerland Sjælland fra sæson 2014 får du 50% rabat på entréprisen. 

Se programmet for efterårsferie på Egeskov


Knuthenborg Safaripark - 50% i entrérabat

Er du til klappegeder og -kaniner i Sommerland Sjælland, banker dit hjerte måske også for eksotiske dyr helt tæt på? Knuthenborg Safaripark byder på alt fra shetlandsponyer til næsehorn og ikke mindst aktiviteter for store og små, blandt andet den store Naturlegeplads.

Se åbningstider i Knuthenborg Safaripark


Zoologisk Have - 10% i entrérabat

Få et særligt kig ind i arbejdet i Zoo i København, når haven sætter fokus på dyrepassernes arbejde i efterårsferien. Besøg staldene hos bl.a. flodheste, løver og elefanter, og hjælp dyrepasseren med at gemme foder til elefanterne. Du kan opleve de eksotiske dyr i Zoos avlscenter og komme på besøg i Tropezoos foderkøkken. På Zooarenaen kan du konkurrere med en dyrepasser i hurtig-trillebørskørsel og præcisionsfodring. Få råd og tip i Zoolab til, hvordan du passer dit kæledyr. Zoos dyrepassere har i efterårsferien sat tid af til, at du kan stille spørgsmål efter fodringerne - så bare spørg løs!

Se aktivitetsprogram for Zoo København


DLG Tele – Spar op til 1.706 kr. på din nye mobil

Vores samarbejdspartner på mobilaktiviteterne i parken, DLG Tele, tilbyder frem til 19. december 2014 vores sæsonkortejere den nyeste mobil fra Sony til en rigtig god pris. Tag den med ud i regnvejret, badekaret, poolen, tag den med ud, når du motionerer i mudderet, Sony Xperia M2 kan tåle lidt af hvert.

DLG Tele har udarbejdet unikke tilbud i kombination med abonnementer, som du kan finde ved at trykke på linket herunder. Her kan du finde besparelser op mod 1.706 kr. på din nye mobil. 

Klik her og find det tilbud som lige passer til dig


 

De bedste hilsner

Kåre og Mette Dyvekær

Telefon: +45 5931 2100

E-mail: info@sommerlandsj.dk
Web: Sommerlandsj.dk