Cirkus Mascot

Kom gratis i cirkus
i Sommerland Sjælland

I hele juli har Sommerland Sjælland besøg af Cirkus Mascot, der har slået teltet op i parken og byder gæsterne indenfor to gange om dagen til en gratis cirkusforestilling kl. 14.00 og kl. 16.00.

Går du rundt med en jonglør i maven, har du altid drømt om at blive linedanser eller en underholdende klovn fuld af sjov og ballade? Så har du chancen nu…

Sammen med Cirkus Mascot inviterer Sommerland Sjælland tirsdag og onsdag i hele juli til cirkusskole, hvor deltagerne får mulighed for at prøve kræfter med cirkuslivet – og de modigste børn får også lov til at være en del af den rigtige cirkusforestilling.
Cirkusskolen løber af stablen hver tirsdag og onsdag i juli mellem kl. 12.00 og kl. 13.00. Der er begrænsede pladser på skolerne, så udover at have sæsonkort eller købe entrebillet skal du booke en plads (DKK 50,-) i Sommerland Sjællands webshop, hvis du vil være sikker på at kunne deltage.
Du kan også være heldig at købe billet i teltet, hvis der er flere ledige pladser.

Her kan du se åbningstider og priser i Sommerland Sjælland. Husk også at du kan leje en familiehytte i Sommerland Sjælland - hvor du har fri adgang til parken. Se mere her...

sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2019 sommerland sjælland | Website af Justworks