Ønskedag i Sommerland Sjælland

Ønskedag i Sommerland Sjælland

Lørdag den 8. juli byder Sommerland Sjælland ønskebørn og deres familier velkomne til ønskedag i parken. Samtidig bliver Make-A-Wish Ønskefondens frivillige, bestyrelsesmedlemmer, ambassadører og deres familier også inviteret til en dag fuld af smil, hygge og gode oplevelser.

I løbet af dagen vil der være forskellige aktiviteter med blandt andet 501st Legion samt overrækkelse af det beløb Sommerland Sjælland har samlet ind til Make-A-Wish Ønskefonden.
”Det er altid hårdt, når et familiemedlem rammes af langvarig eller kronisk sygdom, men det er specielt hjerteskærende, når det er et barn som rammes,” fortæller Kåre Dyvekær, der er direktør i Sommerland Sjælland, og fortsætter:
”Derfor vil vi i Sommerland Sjælland gerne gøre lidt ekstra for de ramte familier, så de kan få en hyggelig dag sammen, hvor sygdommen forhåbentlig kan træde lidt i baggrunden for en tid.”

Ønskebørnene, frivillige, bestyrelsesmedlemmer, ambassadører og deres familier får tilsendt en invitation fra Make-A-Wish Ønskefonden.

Alle andre gæster er naturligvis også velkomne i Sommerland Sjælland lørdag den 8. juli, hvor parken har åbent fra kl. 10.00 til og med kl. 19.00.

Make-A-Wish Ønskefonden

sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2018 sommerland sjælland | Website af Justworks