Smagen Af Sommer

Lokale lækkerier i juli

Læg vejen forbi madteltet Smagen Af Sommer i juli og spis mad lavet primært af lokale råvarer fra Odsherred. Du nyder din pause mellem friske krydderurtebede, mens børnene leger på skibsdækket lige ved siden af madteltet. 

Prøv retter med kød fra den lokale slagter og frisk grønt fra Lammefjorden, mens du slukker tørsten i en most fra det lokale mosteri. Nyd kaffen med et stykke af dagens hjemmebagte kage, så den søde tand også får oplevelser med hjem fra sjovturen.

Menu

Du vil i hele juli kunne nyde hjemmebagt brød, ligesom der fast er hjemmebagt kage til kaffen.

Selve menuen kan ændre sig fra dag til dag i forhold til råvarer, da vi ønsker, at du får et frisk og veltillavet måltid ved hvert besøg. 

Eksempler kan for eksempel være friske fiskedeller, dagens Salat med eller uden kød, tapasbræt med lokal pølse, tomatmarmelade mv., grønttærte, hjemmerøget laks med salat og hjemmebagt brød.

 

Leverandørliste

Om Smagen Af Sommer

Smagen Af Sommer og øvrige madtiltag med lokale madoplevelser er et madprojekt i Sommerland Sjælland, som er startet op i sæson 2012. 

Den Europæiske Union ved Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikter og Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har deltaget i finansieringen af projektet Sommerland Sjællands lokale spisekammer via Udvikling Nordvestsjælland

Husk også at Sommerland Sjælland har et væld af unikke og lærerige events hele sæsonen. Du kan desuden finde billetpriser og åbningstider her.

 

 

sommerland sjælland er på de sociale medier
copyright © 2013-2017 sommerland sjælland | Website af Justworks