Ankomst/Afrejse

 

Ankomst til Sommerland Sjælland

Bil:

Print og medbring bekræftelsen og kør direkte til adressen Tinghulevej 14, 4573 Højby (grusvej), så du ikke behøver at holde i kø ved den ordinære billetluge.

Parkér på venteparkering og følg herefter skiltene med 'Check-in' til vores lille stationsbygning, hvor du mellem kl. 14.00 og 16.00 får parkeringsbevis og nøglekort udleveret mod 100,- i depositum.

Kommer I tidligere, er I velkomne til at hygge jer i Sommerland Sjælland fra kl. 10.00, og I skal blot vise bekræftelsen i stationsbygningen for at få adgang og parkeringsbevis. Hytten er klar fra kl. 14.00.

Mangler du at betale for hele eller dele af dit ophold (last minute bookning), skal du også ind via stationsbygningen, hvor du også betaler.

Tog:

Print og medbring bekræftelsen.

Toget standser midt i Sommerland Sjælland (husk at trykke stop) ved stationsbygningen, hvor du blot skal fremvise bekræftelsen. Mellem kl. 14.00 og 16.00 får du dit nøglekort udleveret mod 100,- i depositum.

Kommer du, før hytten er klar, kan du i Informationen midt i parken leje en trækvogn eller et garderobeskab til din bagage.

Gå til køreplan for Odsherredsbanen

Generelt:

Er nøglekortet ikke afhentet senest kl. 16.00 bortfalder din reservation (medmindre andet er aftalt).

Læs altid afbestillingsreglerne før du booker hytte.


Afrejse fra Sommerland Sjælland

På afrejsedagen afleverer du nøglekortet i den lille stationsbygning senest kl. 11.00. Hytten skal være rengjort, som du modtog den, så den er klar til den næste gæst.

Bilen parkerer du på det ekstra parkeringsareal ved hytterne - så husk at beholde parkeringsbeviset i forruden, så vi ved, du må holde her.

På afrejsedagen (hvis det er en åbningsdag) må du være i Sommerland Sjælland og prøve alle forlystelserne indtil lukketid.

Image