Information om coronavirus/COVID-19

Opdateret d. 07/12 2020 kl. 14:30

Kære gæster,

Grundet myndighedernes afstandskrav pga COVID-19 kan der forekomme længere ventetid ved nogle forlystelser og aktiviteter på de mere populære dage. Vi glæder os til at byde jer velkommen, og vores søde sommerværter står klar til at give jer en dejlig dag i vores skønne park.


FAQ
Vi gør alt, hvad vi kan for at svare på jeres henvendelser hurtigst muligt, men I kan hjælpe os med først at tjekke, om I kan få svar på jeres spørgsmål herunder, inden I tager kontakt til os. Skulle I have yderligere spørgsmål, så henviser vi til, at I sender en mail til info@sommerlandsj.dk
Vi takker for jeres forståelse og glæder os til at få besøg af jer.

Handelsbetingelser for sæsonkort til sæson 2021 

Et sæsonkort til Sommerland Sjælland er gyldigt i den sæson, der er købt til, og giver kortholderen gratis entré på alle åbningsdage i den pågældende sæson (Vær opmærksom på, at der i visse tilfælde kan være en begrænsning på antallet af gæster i parken pr. dag, og at du måske skal ind og booke din ankomst, så du sikrer dig adgang.

Køb af sæsonkort kan fortrydes med refundering eller udskydelse af gyldighed som resultat:

 • Sæsonkort købt inden 1. åbningsdag i pågældende sæson kan fortrydes inden 1. åbningsdag (sæsonkort der er købt og printet i sæson 2020 med gyldighed til sæson 2021 kan fortrydes ved returnering af det fysiske sæsonkort). Købet fortrydes ved at kontakte Sommerland Sjælland på info@sommerlandsj.dk med oplysning om købsdato, ordrenr. eller sæsonkort-stregkode og navn på køberen.
 • Sæsonkort købt efter 1. åbningsdag kan fortrydes ved henvendelse senest 14 dage fra købsdatoen, og inden sæsonkortet udleveres fysisk i parken. Købet fortrydes ved at kontakte Sommerland Sjælland på info@sommerlandsj.dk med oplysning om købsdato, ordrenr. og navn på køberen.

 

Handelsbetingelser for hytteophold i sæson 2021 

 • Bookninger MED tilkøbt afbestillings-/ændringsgebyr (199,- kr.)*:
  Har du tilkøbt afbestillings-/ændringsgebyr kan opholdet afbestilles eller ændres én gang frem til dagen før ankomst (inden kl. 12) uden yderligere fakturering. Der opkræves 199,- kr. ved efterfølgende ændringer.
  Ved afbestilling refunderes det fulde beløb (fratrukket gebyret på de 199,- kr)
  Efter kl. 12 dagen før ankomst sker der ingen godtgørelse.
  * Afbestillings-/ændringsgebyr skal vælges ved booking og kan ikke tilkøbes efterfølgende.
 • Bookninger UDEN tilkøbt afbestillings-/ændringsgebyr:
  Har du ikke tilkøbt afbestillings-/ændringsgebyr kan opholdet afbestilles eller ændres én gang frem til 8 dage før ankomst mod et administrationsgebyr på 299,- kr. (199,- kr. ved efterfølgende ændringer).
  Er der mindre end 8 dage til ankomst sker der inden godtgørelse.


På forhånd tak fra Familien Sommerland
Jeres støtte betyder rigtig meget for os, og vi sætter derfor stor pris på hvert et "like", hver en tilmelding til vores nyhedsbrev og alle de dejlige kommentarer, vi får fra jer i denne tid. Vi håber, at I vil give os lidt ekstra medvind og anbefale os til jeres venner og bekendte – og de er selvfølgelig også meget velkomne til at ”støtte os” på de sociale medier.
Jeres løbende aktivitet og deling af vores opslag, betyder mere, end I måske er klar over. Med et enkelt klik er I med til at øge vores synlighed og udbrede kendskabet til Sommerland Sjælland.
Kåre, Mette og resten af Familien Sommerland er vildt spændte på at byde dig, din familie, venner og bekendte velkommen i vores hyggelige familiepark, hvor der både er plads, tid og mulighed for at være familie og få skulderne ned og slappe af i vores mange oaser.

Pas godt på jer selv og hinanden til vi ses igen.
KH Familien Sommerland