Information om coronavirus/COVID-19

Opdateret d. 19/5 2020 kl. 15.30

Kære gæster

Vi har gode nyheder! Selvom det betyder, at vi må vente lidt med grineflip, hyggestunder og gode sommerminder, så har myndighederne nu givet grønt lys for, at udendørs forlystelsesparker kan åbne fra uge 24.
Vores nye åbningsdato er d. 12. juni 2020
Ifølge den seneste udmelding er udendørs forlystelsesparker en del af fase 3 i genåbningen af Danmark, der træder i kraft fra d. 8. juni. Vi glæder os rigtig meget til at byde alle vores søde gæster velkommen – selvom det bliver lidt senere, end vi først havde håbet.

Vi kan sagtens forstå, at dette giver anledning til spørgsmål, og vi lover at melde ud, så snart de praktiske ting omkring flytningen af åbningen er på plads.
Ved spørgsmål er I meget velkomne til at se nedenstående FAQ, hvor vi forsøger at besvare de oftest stillede spørgsmål. Skulle I have yderligere spørgsmål, så henviser vi til, at I sender en mail til info@sommerlandsj.dk - vi gør alt, hvad vi kan for at svare på jeres henvendelser hurtigst muligt.

Vi takker for jeres forståelse og glæder os til at få besøg af jer. Pas godt på jer selv og hinanden – vi kan næsten ikke vente til vi ses igen.


FAQ
Vi forventer mange henvendelser i den kommende tid, og vi vil besvare alle, så hurtigt vi kan. Men I kan hjælpe os med først at tjekke, om I kan få svar på jeres spørgsmål herunder, inden I tager kontakt til os.


Hvornår åbner Sommerland Sjælland for sæson 2020?
Sommerland Sjælland åbner d. 12. juni – og vi glæder os!
Ifølge den seneste udmelding er udendørs forlystelsesparker en del af fase 3 i genåbningen af Danmark. Det betyder, at myndighederne nu har givet grønt lys for, at udendørs forlystelsesparker kan åbne fra uge 24, hvis alt går som det skal til den tid.

Vil der stadig være motorcykel-træf på åbningsdagen?
Nej, selvom vores åbningsdag er blevet flyttet, er motorcykel-træffet desværre stadig aflyst, da vi endnu ikke ved med sikkerhed, hvilke restriktioner der vil gælde.

Er der en ekstra fordel for mig, der inden d. 1/6 2020 har booket et ophold til sæson 2020?
Alle der har en bookning til sæson 2020 eller booker et ophold i vores familiehytter, store familiehytter eller hobbitshelter inden den 10/6 2020 får en fed fordel.
Hvis du beholder din hyttebookning til sæson 2020 med de gældende vilkår og justeringer, vi åbner under (se vilkår/justeringer længere nede på siden), får du 20 % rabat på din næste bookning til sæson 2021 (det nye ophold skal være booket senest 1/3 2021).
Efter sæson 2020 vil du modtage dit ”gavekort” med 20% rabat til en bookning i sæson 2021.

Hvad betyder det for mig, der ikke har mulighed for at bruge mit ophold i sæson 2020?
Vi har valgt at ændre vores afbestillingsregler for sæson 2020 pga. COVID-19.
Ønsker du ikke at beholde din bookning, har du mulighed for gratis at ombooke til et tilsvarende ophold i sæson 2021 eller få et gavekort på opholdets værdi. Ombookning af ophold skal ske senest 8 dage før oprindelig ankomstdato (sæson 2020) ved at sende en mail til info@sommerlandsj.dk med kunde- eller bookingnr.
Vi håber selvfølgelig, at du vil støtte vores familiepark og stadig er interesseret i et hytteophold hos os, men har du ikke mulighed for at fastholde din bookning eller rykke den til sæson 2021, kan du få pengene retur eller få et gavekort helt frem til 8 dage før oprindelig ankomstdato (sæson 2020).
Har du betalt afbestillingsgebyr har du en ekstra fordel, da du kan afbestille dit ophold helt frem til kl. 12 dagen før oprindelig ankomstdato (sæson 2020). For at få refunderet dit ophold skal du sende en mail til info@sommerlandsj.dk med kunde- eller bookingnr.
OBS!: Flytter du dit ophold til sæson 2021, træder de almindelige handelsbetingelser og afbestillingsregler i kraft.

Hvad betyder det for mig, der har købt sæsonkort til sæson 2020?
Alle der har købt og køber sæsonkort inden den 10/6 2020 kan frit vælge, om de vil indløse det enten til sæson 2020 eller 2021.
OBS!: Der skal træffes ét samlet valg for hele ordren. For køb fra den 10/6 gælder almindelige handelsbetingelser.
• Jeg ønsker at bruge sæsonkortet i sæson 2020:
Vi håber selvfølgelig, at du fortsat ønsker at bruge dit sæsonkort i sæson 2020.
OBS!: Når du afhenter dit sæsonkort accepterer du samtidig de vilkår (og eventuelle løbende justeringer i disse), vi åbner under. Derudover gælder følgende ekstra fordele for sæsonkort i 2020:

  • 20% rabat på ophold i vores hyggehytter
  • En ekstra ”Sæsonkortgæst”-dag (lørdag d. 29/8 2020)
  • Mulighed for at deltage i vores eksklusive pre-opening dage d. 10.-11. juni 2020 (vil kræve tilmelding – mere info følger).
  • Mulighed for at ombestemme jer vedrørende jeres sæsonkort helt frem til og med d. 9/6 2020 (herefter gælder almindelige handelsbetingelser).
    I kan vælge mellem at beholde sæsonkortet, overføre det til 2021, samt at refundere eller ombytte det til et gavekort til vores webshop – skriv en mail til info@sommerlandsj.dk.

Husk dit sæsonkort skal indløses ved første besøg i parken, og din mulighed for at flytte dit sæsonkort til sæson 2021 bortfalder, hvis du indløser stregkoderne i 2020.
Der skal træffes ét samlet valg for hele ordren.
• Jeg ønsker IKKE at bruge sæsonkortet i sæson 2020:
Ønsker du ikke at indløse dit sæsonkort i sæson 2020, kan du vælge at bruge det i sæson 2021 i stedet. Vi ændrer automatisk ubrugte sæsonkort, der er købt FØR den 10/6 2020 til at være gældende i sæson 2021. Flytning af sæsonkortets gyldighedsperiode ydes kun såfremt ingen af stregkoderne i hele ordren er indløst.
Der skal træffes ét samlet valg for hele ordren.

• Sidste alternativ for sæsonkort:
Hvis du ikke har lyst til at bruge dit sæsonkort i 2020 eller 2021, refunderer vi dit sæsonkortkøb. Vi håber dog meget på, at denne løsning ikke bliver aktuel, da vi i forvejen imødeser en svær sæson med ekstra omkostninger for at passe vores gæster og personale.
Refundering skal vælges inden den 10/6 2020 ved at sende en mail til info@sommerlandsj.dk og ydes kun, såfremt ingen af stregkoderne i hele ordren er indløst/brugt.
Der skal træffes ét samlet valg for hele ordren.

Hvad gør Sommerland Sjælland for at mindske smitterisikoen i parken?
Sikkerhed for vores gæster og sommerværter er vores højeste prioritet, og vores ønske er, at både gæster og personale er trygge ved at tilbringe sommeren i vores skønne park.
I Sommerland Sjælland arbejder vi derfor på forskellige tiltag, der skal minimere smitterisikoen i parken:

• Afstandsmarkering i diverse køer
• Alternativer til buffeterne og udleveringen af mad
• Øget fokus på rengøring
• Afspritning af udsatte områder med jævne mellemrum
• Venlige remindere om at give hinanden plads – husk at holde hulahop-afstand
• Opdaterede procedurer ved kontakt mellem gæster og sommerværter – f.eks. i billetluger og kiosker.
• Alternativer til udlevering af sæsonkortet
• Alternative muligheder for at møde og hilse på maskotterne
• Alternativer til vores events herunder f.eks. Cirkus Mascot, Børnesankthans, mød maskotterne m.m. (afhængig af myndighedernes retningslinjer).
• Nye retningslinjer for færdsel i Den Blå Lagune og tilhørende omklædningsfaciliteter.

Hvad kan jeg som gæst gøre for at hjælpe med at mindske smitterisikoen?
Til gengæld håber vi på, at I som gæster også selv vil tage ansvar for at følge myndighedernes vejledning og være med til at passe på hinanden:

• Vask dine hænder tit og brug håndsprit.
Vi har stillet håndsprit op mange steder, men anbefaler også, at du selv husker at vaske hænder regelmæssigt og evt. have en lille håndsprit med.
• Hold afstand og begræns fysisk kontakt. Undgå håndtryk, kindkys og kram.
Vi er vilde med high fives, men i år bruger vi alternativer – f.eks. flyvende high fives. Så vi håber, du stadig er klar på sjov med vores sommerværter og maskotter – men nu på en ny måde.
• Udvis god hosteetikette.
Host eller nys i engangslommetørklæde, alternativt i albuebøjningen. Hjælp os med at passe på hinanden – det er aldrig rart at blive hostet eller nyst på.
• Bliv hjemme ved sygdom.
Selvom man har glædet sig til en skøn dag i parken, så håber vi, at I passer på jer selv og vores sommerværter og gemmer jeres besøg til en anden dag. Både maskotterne, vores sommerværter og de mange grønne områder venter gerne et par dage på at få besøg af jer, så alle får en god oplevelse i parken.
• Vær opmærksom og vis hensyn.
Vi har flere åbne områder og mange skønne oaser i Sommerland – området er kæmpe stort, og der er helt sikkert steder, du måske ikke vidste, vi havde.

Hvilke vilkår/justeringer gælder for sæson 2020?
Vi har mange grønne og åbne områder og megen plads, som vores gæster kan fordele sig udover. Derudover arbejder vi på at optimere spisesituationerne.

• Restauranter
Vi opererer pt. med alternativer til vores spisesteder ud fra myndighedernes retningslinjer.
• Spiseområder
Vi har øget bordebænkesæts-områderne med flere hundrede kvadratmeter på udvalgte nye steder og arbejder stadig på flere tiltag.
• Forlystelser og aktiviteter
Der vil være nogle få forlystelser - blandt andet indendørsaktiviteter – vi jævnfør retningslinjerne ikke må åbne. Vi følger udviklingen og justerer løbende i forhold til myndighedernes anvisninger.


På forhånd tak fra Familien Sommerland
Jeres støtte betyder rigtig meget for os, og vi sætter derfor stor pris på hvert et "like", hver en tilmelding til vores nyhedsbrev og alle de dejlige kommentarer, vi får fra jer i denne tid. Vi håber, at I vil give os lidt ekstra medvind og anbefale os til jeres venner og bekendte – og de er selvfølgelig også meget velkomne til at ”støtte os” på de sociale medier.
Jeres løbende aktivitet og deling af vores opslag, betyder mere, end I måske er klar over. Med et enkelt klik er I med til at øge vores synlighed og udbrede kendskabet til Sommerland Sjælland.

Kåre, Mette og resten af Familien Sommerland er vildt spændte på at byde dig, din familie, venner og bekendte velkommen i vores hyggelige familiepark, hvor der både er plads, tid og mulighed for at være familie og få skulderne ned og slappe af i vores mange oaser.

Pas godt på jer selv og hinanden til vi ses igen.
KH Familien Sommerland