Info om COVID-19

Seneste nyt om Covid-19

Information om coronavirus/COVID-19


Kære gæster,

Vi anbefaler, at man løbende holder sig opdateret her på siden op til sit besøg.

Vi gør alt, hvad vi kan for at svare på jeres henvendelser hurtigst muligt, men I kan hjælpe os med først at tjekke, om I kan få svar på jeres spørgsmål under vores FAQ Covid-19 (opdateret d. 29/8 kl. 17.45), inden I tager kontakt til os.

Skulle I have yderligere spørgsmål, modtager vi gerne en mail fra jer på  info@sommerlandsj.dk.

Vi takker for jeres forståelse og glæder os til at byde jer velkommen.

På forhånd tak fra Familien Sommerland

Jeres støtte betyder rigtig meget for os, og vi sætter derfor stor pris på hvert et "like", hver en tilmelding til vores nyhedsbrev og alle de dejlige kommentarer og beskeder, I skriver til os.

Jeres løbende aktivitet og delinger af vores opslag, betyder mere, end I måske er klar over. Med et enkelt klik er I med til at øge vores synlighed og udbrede kendskabet til Sommerland Sjælland.

Vi håber, at I vil give os lidt ekstra medvind og anbefale os til jeres venner og bekendte – og de er selvfølgelig også meget velkomne til at ”støtte os” på de sociale medier.

Vi glæder os til at byde dig, din familie, venner og bekendte velkommen i vores hyggelige familiepark, hvor der både er plads, tid og mulighed for at være familie og få skulderne ned og slappe af i vores mange grønne oaser.

Pas godt på jer selv og hinanden.

- Familien Sommerland

Spisesteder i parken

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

Bliv en ven af familien

Sammen skaber vi minder

0