Image

Forlystelser

Velkommen til forlystelsesparken Sommerland Sjælland, hvor børn, forældre og bedsteforældre bliver draget ind i barndommens land midt i Odsherred, Solens rige.

I Sommerland Sjælland har I god plads omkring jer, så skuldrene kan komme helt ned. Her kan I som familie gå i barndom sammen, når mere end 60 aktiviteter pirrer sanser, motorik og krop til fysiske udfoldelser.

Praktisk fodtøj - flere oplevelser

Husk altid praktisk fodtøj til den udfordrende [Klatrefidus] ,den selvbyggede [Junglesti] og de mange legepladser, som I finder både i en række overskuelige mindre legeområder og i større legetårne, hvor de store legebørn også kan klatre med rundt.

Udforsk Sommerland Sjællands store variation i forlystelser og find jeres familiefavoritter blandt vandlandet Den Blå Lagune, junglestemningen i Amazonas, Minilegeland for familiens yngste, westernbyen Silver City eller det eneste tempofyldte område Racerland.

Sikkerhed for din og vores skyld

Sikkerhed betyder meget for os, og vi anbefaler derfor, at I inden besøget læser vores sikkerhedsregler og ikke mindst under besøget følger både skilte og ansattes anvisninger ved de enkelte aktiviteter.

Image

Overbevist? Her er en nem vej till at svinge dankortet :-)