Image

Forlystelser

Velkommen til forlystelsesparken Sommerland Sjælland, hvor børn, forældre og bedsteforældre bliver draget ind i barndommens land midt i Odsherred, Solens rige.

I Sommerland Sjælland har I god plads omkring jer, så skuldrene kan komme helt ned. Her kan I som familie gå i barndom sammen, når mere end 60 aktiviteter pirrer sanser, motorik og krop til fysiske udfoldelser.


Praktisk fodtøj - flere oplevelser

Husk altid praktisk fodtøj til den udfordrende Klatrefidus, den selvbyggede Junglesti og de mange legepladser, som I finder både i en række overskuelige mindre legeområder og i større legetårne, hvor de store legebørn også kan klatre med rundt.

Udforsk Sommerland Sjællands store variation i forlystelser og find jeres familiefavoritter blandt vandlandet Den Blå Lagune, junglestemningen i Amazonas, Minilegeland for familiens yngste, westernbyen Silver City eller det eneste tempofyldte område Racerland.


Sikkerhed for din og vores skyld

Sikkerhed betyder meget for os, og vi anbefaler derfor, at I inden besøget læser vores sikkerhedsregler og ikke mindst under besøget følger både skilte og ansattes anvisninger ved de enkelte aktiviteter.

Image