Oplev Odsherred

 

 

Oplev Odsherred

Midt i Odsherreds bakkede landskab ligger Sommerland Sjælland i smukke naturskønne omgivelser tæt på Rørvig, Sjællands Odde og Nykøbing Sjælland.
Forlystelsesparken byder på et væld af sanseindtryk. Duften fra tusindvis af blomster rammer næseborene, smagsløgene forkæles af maden fra blandt andet Smagen Af Sommer, hvor de lokale råvarer er i højsæde. Mens motorik og balance udfordres på for eksempel Junglestien eller i robådene.

I Sommerland Sjælland er der god plads til hele familien, hvor forlystelser og aktiviteter giver masser af fælles grin, ligesom de frodige grønne områder giver rig mulighed for at trække sig tilbage og nyde hinanden i familiens skød.

Men Odsherred har meget mere at byde på, derfor kan I med fordel bruge Sommerland Sjællands hytter, som udgangspunkt for jeres ferie i Nordvestsjælland. Er du til aktiv ferie, er Odsherred en genial destination med skønne naturområder, geopark og altid nær skov og strand.

Er du til aktiv ferie, er Odsherred en genial destination med skønne naturområder, geopark og altid nær skov og strand.

 

Som turist kan der være mange spørgsmål til overnatning, aktiviteter og seværdigheder i området.

Sommerland Sjælland samarbejder med Destination Sjælland, hvor du kan finde inspiration til oplevelser og mange andre ting

 

 

 

Image

Du kan også smage på det bedste fra Odsherred