Tag hunden med

 

Hunde er mere end velkomne, når blot de er i snor, og posen er med til efterladenskaber.

Hunde kan af gode grunde ikke komme med i forlystelserne, og må heller ikke komme med ind i selve Den Blå Lagune af hygiejneårsager. Der er dog masser af stier, veje og grønne områder, hvor I kan spadsere med hunden.


Tag HELE familien med

I Sommerland Sjælland er der god plads og luft mellem forlystelser og salgssteder, og der er derfor rig mulighed for, at hunde også kan få en dejlig dag med familien i stedet for at være alene hjemme hele dagen.

Flere steder i parken - blandt andet ved Informationen og Gokart - er der vovsevand i tre højder, og der er masser af skyggepladser rundt i parken under træer og ved frodige blomsterbuske.

I vores 300 kvadratmeter store Vovseland kan familiens firbenede medlemmer løbe frit rundt. I resten af parken skal hunden holdes i snor, og der skal altid være en voksen ved hunden, da det er rarest både for hund og øvrige gæster.

 


Hytteophold med hund

I Sommerland Sjælland har du mulighed for at have hund med på familiens miniferie. Vi har to udvalgte hytter, hvor der må være hund - det kræver kun forudbestilling og betaling af hundetillæg.

Det er tilladt at have op til 2 hunde med i hver af disse hytter.

Huskeliste

  • Hundeposer
  • Hunde skal altid være i snor (med undtagelse af Vovseland)
  • Hunde kan boltre sig frit i vores 300 kvadratmeter store Vovseland
  • Hytten kan blive meget varm på en sommerdag, så lad meget gerne vovse komme med i Sommerland Sjælland sammen med jer.
  • Hunde kan af gode grunde ikke komme med i forlystelserne, og må heller ikke komme med ind i selve Den Blå Lagune af hygiejneårsager.
  • Der er altid adgang til vand (Der er i øvrigt vovsevand ved blandt andet Informationen i parken)
Image