Åbning af Sommerland

Odsherreds Touring Club åbner Sommerland Sjælland på motorcykel


11. Maj 2024


Kl. 10:00-18:00


For alle


Se parkkort

KØB SÆSONKORT

Motorcykler i Sommerland

Lørdag d. 11. maj slår Sommerland Sjælland officielt dørene op for sæson 2024, og i den anledning får vi besøg af Odsherreds Touring Club, som traditionen tro vil åbne Sommerland Sjælland med motorcykeloptog. 

De kører med deres motorcykler fra Vallekilde-Hørve Hallen til Sommerland Sjælland, og laver et flot og stort optog hele vejen hertil. 

Skulle du have lyst til at deltage i arrangementet, skal du tilmelde dig hos Odsherreds Touring Club.

MC'er der ankommer i forbindelse med Odsherreds Touring Club får én gratis entré på dagen, der gælder for fører og eventuel bagsædepassager, uanset om man kører ruten med Odsherreds Touring Club eller kører sin egen rute. Vi anbefaler og håber at alle kører turen med Odsherreds Touring Club, så vi får et samlet felt til at åbne Sommerland Sjælland. På den måde skaber vi det fedeste arrangement. 

Man kan ved deltagelse i arrangementet organiseret af Odsherreds Touring Club, få en voucher til køb af sæsonkort til nedsat pris. Denne voucher tilbydes kun igennem Odsherreds Touring Club og udleveres af Odsherreds Touring Club til arrangementet på åbningsdagen.


Dagens program:

  • Kl. 10:00
    Sommerland Sjælland åbner.

  • Kl. 12:30
    Se Odsherreds Touring Club ankomme til Sommerland Sjælland.


Andre events...

sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-blomst-lightblue.png

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

0