Grineflip og hyggestunder
for hele familien!

Forlystelser og vandland for hele familien

Tag familien med på bade- skov og sjovtur. Lad stress og jag blive hjemme og nyd en dejlig dag i Sommerland Sjælland med mere end 60 forlystelser og aktiviteter, gode spisesteder og grønne oaser, hvor I kan slappe af og hygge jer sammen. 

Vores forlystelsespark byder velkommen til en verden af sjov og underholdning midt i naturskønne omgivelse. Med farverige attraktioner, spændende forlystelser og hyggelige områder, tilbyder Sommerland Sjælland en oplevelse for hele familien.

Med mere end 60 og aktiviteter, der spænder fra adrenalinfremkaldende rutsjebaner og karusseller til mere rolige attraktioner velegnet til de yngste, er der noget for en hver smag. Den afslappede atmosfære og den smukke natur gør det til det ideelle sted at tilbringe en dag med familie og venner.

Udover forlystelser og aktiviteter tilbyder Sommerland Sjælland også forskellige spisemuligheder, souvenirbutikker og picnicområder, så man kan gøre dagen komplet. Uanset om man er på jagt efter spænding, sjov eller bare en afslappet dag i naturen, har Sommerland Sjælland noget for enhver smag. En dag i forlystelsesparken er en garanteret opskrift på glade øjeblikke og uforglemmelige stunder.

sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-forlystelser-aktivitet-forlystelsespark-grineflip-hyggestunder-familietid-kvalitetstid-kano.png

Bliv en ven af familien

Vi skaber minder

Praktisk info inden besøg

Må vi have hund med? Kan jeg lade el-bilen op? Har du som gæst spørgsmål inden dit besøg i Sommerland Sjælland, så hjælper vi gerne. Vi har samlet svarene på de oftest stillede spørgsmål her. 

0