Sæsonkort 2023

Fra 1. september kan du købe 2023-sæsonkort til EARLY BIRD pris - kun 449 kr.

Køb sæsonkort til sæson 2023 for kun 449 kr. - SPAR 150 KR. 

Sæsonkort til sæson 2023 kan købes online eller i billetlugen til EARLY BIRD pris fra hhv. d. 1. september 2022 og næstkommende åbningsdag derefter. Prisen er den samme både online og i parken og uanset om du fornyer eller køber nyt.

Køber du et 2023-sæsonkort til EARLY BIRD pris senest d. 11/9 2022, får du adgang til Sommerland Sjælland resten af sæson 2022 med i prisen. Det fysiske sæsonkort SKAL som altid afhentes i informationen, første gang man besøger parken, inden man tager hjem (afhentes kortet ikke under første besøg, skal der betales entré næste gang man skal ind i parken for at hente kortet).


Køber eller indløser du en endagsbillet i de sidste to åbningsweekender, kan du opgradere til 2023-sæsonkort for 199 kr. (ved opgradering til 2023-sæsonkort, får du også adgang til Sommerland Sjælland resten af sæson 2022 med i prisen).

OBS!: Opgradering SKAL ske samme dag, som man besøger parken, og inden man tager hjem. Opgradering sker i informationen ved fremvisning af kvittering fra billetlugen/stationen. Der kan kun opgraderes én gang pr. betalt entré, og det er ikke muligt at opgradere, hvis man er kommet ind på et sæsonkort (her skal man i stedet købe et nyt sæsonkort).
Det vil desuden ikke være muligt at købe eller opgradere til 2022-sæsonkort de sidste 4 åbningsdage i sæson 2022.

Hvilke fordele gælder for 2023-sæsonkortet?

Vi er stadig ved at forhandle flere af sæsonkortfordelene på plads, men indtil videre gælder nedenstående fordele for sæson 2023 (OBS!: Sæsonkortfordelene kan variere fra år til år).

I Sommerland Sjælland vil følgende fordele være gældende:

  • Gratis entré på alle åbningsdage i 2023
  • 10% rabat i Siesta Pizza, Western Burgerhouse, Cowboyshoppen og Cafélatten (det fysiske kort skal fremvises, inden der betales)
  • 10% rabat på hytteophold (gælder ikke hobbitshelters, shelters eller overnatningsplads)
  • Lej hobbitshelter for kun 600,- kr. pr. nat

Uden for parken vil følgende fordele være gældende (opdateres løbende efterhånden som aftalerne forhandles på plads):

  • Kommer senere

Sæsonkortfordele

10% på udvalgte salgssteder i parken

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

Bliv en ven af familien

Sammen skaber vi minder

0