Parkens Maskotter

Sommerland Sjælland

Fidy, Fidyline og Mysa

Fidyerne er Sommerland Sjællands første maskotter. De forskellige fidyer som f.eks. Piratfidy, Racerfidy, Pizzafidy og Skovtursfidy holder til i parken og sammen med sæsonens sommerværter sørger de for, at gæsterne får gode oplevelser med hjem.

I 2010 fik Fidyerne selskab af Fidyline, som har sat et kvindelig touch på parkens indretning. 

Hun gik i gang med at plante nye blomster i parken, ordne blomsterbede og ikke mindst planlægge sin helt egen aktivitet: ”Fidylinetårnet”, hvor hun kan sidde og nyde udsigten til alle de glade børn i Minilegeland og ikke mindst de fine sandslotte, der bliver kreeret i hendes fine lyserøde sandkasse.

Fidylinetårnet og den lyserøde sandkasse finder du lige ved siden af grill-selv-oasen nær Mini Legeland.

Mysa flytter ind
I 2016 flytter blomster-alfen, Mysa, ind i parken, hun holder maskotterne Fidy og Fidyline med selskab samt spreder glæde til parkens gæster. Mysa elsker foråret, hvor blomsterne springer ud og sommeren venter lige om hjørnet med blomster i fuldt flor, mens bier og andre insekter summer travlt rundt.

Ingen i Sommerland Sjælland er helt klar over, hvordan Mysa er kommet til parken, men rygterne fortæller, at hun vågnede, da blomsterne sprang ud og desværre havde lidt hjemve i begyndelsen.

Heldigvis hørte hun Fidyerne synge sommerlandssangen i parken, og Mysa begyndte straks at danse. Mysa og Fidyerne blev hurtigt bedste venner, da de alle elsker sang, dans og at lytte til glade børns latter og leg.

Svenske gener?
Mysa betyder hygge på svensk, derfor må Sommerland Sjællands nyeste ansigt i familien have svenske gener, men mere vides ikke om hendes fortid. Det er egentlig heller ikke vigtigt, for Mysa har fundet sig godt til rette i Helios og Sommerland Sjælland, og hun glæder sig til at danse og hilse på alle de glade børn, der besøger parken i løbet af sæsonen.

Mere viden...

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

Bliv en ven af familien

Sammen skaber vi minder

0