Parkkort

Find rundt i parken

Find rundt i Sommerland

Der er så mange muligheder i Sommerland Sjælland, at det kan være rart at kunne danne sig et overblik og planlægge dagen optimalt.

Vores parkkort er jeres nøgle til at udforske og nyde alle de fantastiske faciliteter. Det gør det let for jer at finde det nærmeste restaurant eller toilet, så I kan sørge for, at alle i familien har det godt og er klar til næste eventyr. Parkkortet giver jer også mulighed for at orientere jer om, hvor I befinder jer i parken, hvilket gør det nemt at navigere mellem de forskellige områder.

Men parkkortet er mere end bare en praktisk vejviser. Det er en skattekort til vores sjove forlystelser! Find dem let og hurtigt på kortet, så I kan planlægge jeres rute gennem parken og sikre, at I ikke går glip af nogen af de spændende oplevelser, vi har at tilbyde.

Og vidste I, at mobiltelefonen også kan være jeres bedste ven i parken? På kortet markerer vi områder, hvor I kan bruge mobilen til at få endnu mere sjov. Det er en fantastisk måde at integrere teknologi og sjov på, og det sikrer, at hele familien har en oplevelse, der passer til deres interesser.

Så klik ind på parkkortet og udforsk Sommerland Sjælland - det er jeres guide til en dag fuld af eventyr og uforglemmelige øjeblikke!


Spisesteder i parken

sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-forlystelser-aktivitet-forlystelsespark-grineflip-hyggestunder-familietid-kvalitetstid-kano.png

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

0