logo_1000x1000px.png

Street food oase i hjertet af Odsherred

Tinghulevej 16B, 4573 Højby

 @gaardhavenstreetfood

www.gaardhavenstreetfood.dk

Glæd dig til at besøge Gårdhaven Streetfood - lige mellem Sommerland Sjælland og Gekko Park.

Både menuen og faciliteterne i Gårdhaven henvender sig også til børnefamilierne med plads til hygge, leg og gode minder.


Nyd lækkerier fra Vegan's Burger BoxThe Munch PitItala, Veroni, Kuberts FiskNaturkokken, Spyd og Perron 7.


Til alle der elsker streetfood


Se åbningstider her


Priser og menukort kan ses i de enkelte boder


Besøg hos Gårdhaven Streetfood kræver ikke entrébillet/sæsonkort til Sommerland Sjælland


Tinghulevej 16B, 4573 Højby


Ved allergier, spørg i de enkelte madboder


Link til Fødevarestyrelsen

FØLG GÅRDHAVEN STREETFOOD PÅ FACEBOOK

Velkommen i Gårdhaven

Gårdhaven Streetfood ligger ved siden af Gekko Park lige uden for Sommerlands område, så det er ikke nødvendigt at købe entré til Sommerland Sjælland for at besøge det nye streetfood-område.

Selvom Gårdhaven ikke er en del af Sommerland Sjælland, bliver det også muligt for parkens gæster at besøge Gårdhaven gennem en passage ved MiniLegeland.
Passagen kan dog ikke bruges som alternativ indgang til Sommerland Sjælland, da der ikke er mulighed for at scanne billetter eller sæsonkort, så i Sommerlands åbningstid er det kun gæster, der kommer inde fra Sommerland, som kan komme tilbage til parken gennem passagen.

På udvalgte dage åbnes en del af MiniLegeland efter lukketid for Gårdhavens gæster, så børnene kan slå sig løs og hygge sig med et udvalg af de ubemandede aktiviteter, mens de voksne slapper af og slår mave eller måske nyder en kop aftenkaffe.

Vælger man som gæst i Sommerland Sjælland at blive i Gårdhaven til efter Sommerland er lukket, vil det stadig være muligt at komme via MiniLegeland tilbage til Sommerlands parkeringsplads. Det vil dog ikke være muligt at få depositum tilbage for eventuelt lejede trækvogne eller garderobeskabe efter parkens lukketid. 

Se Gårdhavens åbningstider her. 

Gæst i Sommerland Sjælland? Se parkens spisesteder...

sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-forlystelser-aktivitet-forlystelsespark-grineflip-hyggestunder-familietid-kvalitetstid-kano.png

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

0