Parkens blomster

Sommerland Sjælland


For alle børn og voksne


For alle der elsker smuk natur, grønne oaser og blomster


I bestemmer selv tempoet


Åbner kl. 10.00


Se parkkort


Tilladt i alt vejr.


Kræver praktisk fodtøj - med hælkappe

 

Medbring gerne tæpper 

Vidste du, at parken har blomster-alfen Mysa?

KØB SÆSONKORT

Roser er røde, violer er blå...

Midt i Odsherreds bakkede landskab ligger Sommerland Sjælland i smukke naturskønne omgivelser tæt på Rørvig, Sjællands Odde og Nykøbing Sjælland.

Her er der god plads til hele familien, hvor forlystelser og aktiviteter giver masser af fælles grin, ligesom de skønne grønne områder giver rig mulighed for at trække sig tilbage og nyde hinandens selskab.

Få skuldrene ned og slap af sammen blandt de mange smukke blomsterbede.

Her i Sommerland Sjælland har vi haft fornøjelsen af landskabsarkitekt, Kjeld Slot, der har været en stor hjælp i idéudviklingen af blomsterbede og beplantningen i parken.

Jordbunden i parken er næringsfattig og gruset med store sten samt små lerlommer, og det kan ses i valget af stauder og prydgræsser.

På turen fra Borgen ved parkeringspladsen og ned i parken kan I bl.a. nyde de flotte Allium prydløg, der blomstrer fra maj-juni, samt prydsalvie, som I også kan finde flere andre steder i parken – bl.a. også på vej mod cowboybyen, Silver City

Ligeledes kan de smukke Hortensiaer, der blomstrer fra højsommeren og frem til efteråret, også findes i Silver City, Mini Legeland og på vej ned mod gokartbanerne.

Sommerland Sjælland byder også på mange picnicområder, hvor I har mulighed for at få stillet både den lille eller den store sult. 

Vælg jeres favoritter på menukortet og slå jer ned på den store terrasse i Silver City eller find jeres yndlingsoase i parken. 

Vi pakker gerne din mad, så den nemt kan tages med rundt i parken eller måske ligefrem med hjem til aftensmaden, hvis tiden er blevet til det.


Mere viden...

sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-forlystelser-aktivitet-forlystelsespark-grineflip-hyggestunder-familietid-kvalitetstid-rollercoaster-rutsjebane.png

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

Bliv en ven af familien

Sammen skaber vi minder

0