Sommervært i
Sommerland Sjælland

Er du frisk på en sommer fyldt med glade gæster, dejlige minder og gode kolleger?

Bliv sommervært i Sommerland Sjælland

Hør her vores sommerværter fortælle om det at være ansat som sommervært i Sommerland Sjælland. 

Sommerjob i Sommerland Sjælland

Er du glad og smilende, udadvendt og klar til at gøre dit bedste for at sørge for, at vores gæster får en fantastisk dag med familien, når de besøger os? Så er det måske lige dig, vi mangler på holdet af sommerværter til sæsonen 2024.

Vi søger sommerværter i alle aldre fra 15 år og op. Da vi ved, at alle kan bidrage med forskellige kompetencer, skal alder og fysik ikke være en hindring – vi gør, hvad vi kan for at tilpasse vagtplan og arbejdsopgaver til dine behov og ønsker. Men der vil selvfølgelig være nogle arbejdsområder, som er nemmere at tilpasse end andre.

Når du sender din ansøgning, bliver du bedt om at prioritere hvilke områder, du helst vil arbejde med, så det er en god idé, at undersøge de forskellige områder og arbejdsopgaver, inden du går videre til vores ansøgningsskema. Tjek listen over arbejdsområder længere nede på siden og læs mere om de forskellige arbejdsopgaver, vi kan tilbyde.


Akademi Sommerland Sjælland

Vi lægger stor vægt på at være en social arbejdsplads, hvor der er plads til alle, unge og ældre, erfarne og uerfarne. Lige meget hvilket udgangspunkt man kommer fra, finder man nemlig hurtigt ud af, at jobbet binder os sammen.

Som sommervært bliver du en del af Akademi Sommerland Sjælland, hvor vi finder dine stærke sider og uddanner dig til at yde den bedste service og skabe minder for vores gæster. Du vil lære at håndtere mange forskellige typer af mennesker, og du vil opleve både travle og stille dage, hvor du kan gøre en forskel med din arbejdsindsats.

Den coaching, du modtager på Akademi Sommerland Sjælland, kan både bruges som sommervært, og når du skal videre på videregående uddannelse eller ud på arbejdsmarkedet, ligesom erfaringen er super god at få med på dit CV.


Søg job som sommervært i Sommerland Sjælland

Hvert år er der mange sommerværter, der vender tilbage til de venskaber, der er blevet knyttet og er klar til endnu en sæson med mange gode oplevelser. Hvert år er der dog også nye pladser ledige på holdet af ca. 300 ansatte, så hvis jobbet lyder spændende, kan du ansøge herunder. 
Da vi får mange hundrede ansøgninger, kan der godt gå lidt tid, før du hører fra os.


Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på job@sommerlandsj.dk

Vi tillader os at bede om din alder, når du sender en ansøgning, da vi har en positiv særbehandling af ældre ansøgere samt aldersbestemte lovkrav, vi skal følge. OBS: Er du under 18 år, er du velkommen til at have en forælder med til jobsamtale.

Du sender din ansøgning til os via en af de to knapper herunder alt efter om du var ansat sidste år eller søger job som ny sommervært.

Facts om parken


Grundlagt i 1985

Alle glade legebørn fra 15 år og opefter kan arbejde i parken


Helårsansatte: 13. I sæsonen er der ansat 300 sommerværter


Som sommervært keder du dig aldrig - der er fuld fart på 


Se parkkort


Solen skinner altid på de seje sommerværter


Kræver praktisk fodtøj - med hælkappe

 

Der bruges uniform, som udleveres ved ansættelse.

Kunne du tænke dig at søge job, så klik på knappen herunder

SØG JOB I SOMMERLAND SJÆLLAND
job-sommerlandsj-sommervaert-gode-kolleger-glade-minder-service-sommerjob-senior-teamleder-sommerjob.jpg

Jobmuligheder og arbejdsområder i Sommerland Sjælland:

sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-forlystelser-aktivitet-forlystelsespark-grineflip-hyggestunder-familietid-kvalitetstid-kano.png

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

0