Firmaudflugt

Slip tøjlerne og få en aktiv fællesdag

En sjov dag med kollegaerne

Tilbring en hyggelig dag fyldt med samvær og aktiviteter. Inviter kollegaerne til en dag fyldt med grineflip og hyggestunder eller benyt muligheden for at komme tættere på dine kollegaer og deres familier. Vi har plads til mange forskellige typer grupper og arrangementer. 

Udfyld GRUPPEBLANKET og send til info@sommerlandsj.dk senest 1 uge før besøg.

Opnå særlige rabatter og skræddersyede aftaler tilpasset til jeres gruppe. 

Er I en gruppe på minimum 20 personer eller derover, der betaler og ankommer samlet, får I rabat på entrébilletten. 


SS_20230817_091.jpg

Pakke A:
Heldagstur 


Nyd en uforglemmelig heldagstur i Sommerland Sjælland, hvor I kan fordybe jer i sjove aktiviteter og samtidig opleve de smukke omgivelser. Benyt jer af vores gruppepriser og få mulighed for at deltage i spændende oplevelser til en lavere pris.

saloon.jpg

Pakke B:
Heldagstur med eget lokale 

(Silver Saloon)


Træd ind i Silver Saloon i hjertet af western byen "Silver City", hvor rustik charme møder udsøgt grillbuffet. I denne autentiske western-oplevelse samles venner og kollegaer under det imponerende tag, der emmer af historie og atmosfære. Lad Silver Saloon være rammen om uforglemmelige øjeblikke, hvor smagfulde grillretter og fællesskabet bliver til et mindeværdigt kapitel i jeres westerneventyr.

LÆS MERE HER

grill-menu-selskab-lej-grill-sommerland.jpeg

Pakke C:
Heldagstur - Medbring egen (grill)mad


Gør dagen ekstra speciel ved at leje en grill og forkæl jer selv med lækre måltider under åben himmel. Skab smil og fællesskab, mens I nyder god mad og den fantastiske atmosfære i Sommerland Sjælland – en dag fyldt med eventyr og kulinarisk glæde!

Leje af grill: fra 200 kr. inkl. moms. 

Pizza-Siesta-pizzarier-sommerland.jpeg

Pakke D:
Heldagstur - Nyd lækker pizzabuffet


Denne pakke inkluderer en lækker pizzabuffet, hvor I kan samles omkring velsmagende pizzaer og salatbar, og styrke det professionelle bånd på tværs af teamet.

Sommerland_Sjælland_5878.jpg

Pakke E:
Heldagstur med let frokost


Hav fokus på sammenholdet og relationerne med en frokost på farten. I denne pakke får I udover entréen en flaske vand og lækker frisksmurt sandwich. Nyd den i en af parkens mange grønne oaser og vær hinanden nærmest.

Styrk fællesskabet med vores sjove aktiviteter:


5-kamp-silver-city-sommerland.jpeg

Western 5-kamp

I vores westernområde kan firmaet, familien eller foreningen for alvor udfordre hinanden i en ægte cowboydyst.

sommerlandsj-amazonas-forlystelser-grineflip-hyggestunder-gode-minder-toemmerflaade-jungle-flod-mobilsjov.jpg

App -styret skattejagt

 Oplev spændingen ved en app-styret skattejagt gennem sommerlandets smukke omgivelser, som gemmer på sjove udfordringer og skatte.

klatrefidussen-1.jpeg

Teamleg på Klatrefidusen

Udfordr jeres teamånd og styrk samarbejdet, mens I klatrer mod nye højder på Klatrefidusen – den perfekte aktivitet til at knytte bånd og skabe mindeværdige oplevelser sammen.

Guldfund-guldbakken-to-drenge.jpeg

24K Guldgravning

I den spændende jagt efter ægte 24 karats guldnuggets i den Odsherredske muld ved den ordinære guldmine, vil jeres team opdage værdien af samarbejde og strategisk tænkning.
SS_fam3_20200816_181.jpg

Juvel Jord

Find i fællesskab guld, juveler og diamanter i Junglejuvelen, hvor det kræver skarpe øjne for at få den store gevinst. 

hoppecykler3.jpg

Ringridning på hoppecykel

Føl adrenalinen og latteren, mens I udfordrer hinanden i en unik ringridning på hoppecykler, hvor sjov og smidighed kombineres til en uforglemmelig oplevelse!

wild-west-heste.jpeg

Wild West heste

Find de gemte skatte langs turen gennem Westernbyen Silver City. Det kræver overblik og samarbejde for at finde alle skattene. 

team_billede.jpg

Gekko Park

 I den spændende jagt efter ægte 24 karats guldnuggets i den Odsherredske muld ved den ordinære guldmine, vil jeres team opdage værdien af samarbejde og strategisk tænkning.

Overnat i feriehytter midt i Sommerland Sjælland

Efter en dag fyldt med teambuilding og sjove aktiviteter i Sommerland Sjælland, kan i overnatte i vores hyggelige hytter og derved forlænge det gode samvær. Træk jer tilbage til jeres private oase midt i parken, hvor I kan genoplade energien, styrke båndene og skabe erindringer for livet. Oplev en unik kombination af eventyr og komfort – gør jeres næste firmaevent til et uforglemmeligt ophold under stjernerne.

Inspiration og idéer

Skal vi planlægge din gruppetur, din firmaudflugt, dit private selskab eller noget helt tredje?
Kontakt B2B- & Bookingansvarlig Ditte Ledvonova - 59 31 21 00 / dl@sommerlandsj.dk
Udfyld GRUPPEBLANKET og send til info@sommerlandsj.dk senest 1 uge før besøg.


sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-forlystelser-aktivitet-forlystelsespark-grineflip-hyggestunder-familietid-kvalitetstid-kano.png

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

Bliv en ven af familien

Vi skaber minder

0