Oplev Odsherred

I det smukke Odsherred ligger forlystelsesparken Sommerland Sjælland

Naturskønne Odsherred

Midt i Odsherreds bakkede landskab ligger Sommerland Sjælland i smukke naturskønne omgivelser tæt på Rørvig, Sjællands Odde og Nykøbing Sjælland.

Forlystelsesparken byder på et væld af sanseindtryk. Duften fra tusindvis af blomster rammer næseborene, smagsløgene forkæles af maden fra blandt andet Smagen Af Sommer, hvor de lokale råvarer er i højsæde. Mens motorik og balance udfordres på for eksempel Junglestien eller i robådene.

I Sommerland Sjælland er der god plads til hele familien, hvor forlystelser og aktiviteter giver masser af fælles grin, ligesom de frodige grønne områder giver rig mulighed for at trække sig tilbage og nyde hinanden i familiens skød.

Ferie i Odsherred
Odsherred har også meget mere at byde på, derfor kan I med fordel bruge Sommerland Sjællands hytter, som udgangspunkt for jeres ferie i Nordvestsjælland eller for at opleve hele parken - den er nemlig stor nok til at en dag sjældent er nok.

Er du til aktiv ferie, er Odsherred en genial destination med skønne naturområder, geopark og altid nær skov og strand. Læs mere om, hvad Odsherreds ellers har at byde på og få inspiration til af udforske vores dejlige område lige her.

Som turist kan der være mange spørgsmål til overnatning, aktiviteter og seværdigheder. Sommerland Sjælland samarbejder med Visit Odsherred og Destination Sjælland, hvor du også kan finde inspiration til oplevelser og mange andre ting.

Mere viden...

sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-forlystelser-aktivitet-forlystelsespark-grineflip-hyggestunder-familietid-kvalitetstid-rollercoaster-rutsjebane.png

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

Bliv en ven af familien

Sammen skaber vi minder

0