Rapportering via Whistleblower-ordningen

Velkommen til vores whistleblower-formular. Vi tager alle indberetninger alvorligt og behandler dem fortroligt. Før du indsender din rapport, er der nogle vigtige detaljer, vi gerne vil dele med dig.

Fortrolighed

Din identitet samt identiteten af dem, der er nævnt i rapporten, vil blive behandlet strengt fortroligt. Vi tilbyder mulighed for anonym indberetning, men vær opmærksom på, at det kan påvirke vores mulighed for at undersøge sagen til bunds.

Upartisk enhed

Vi har en dedikeret og upartisk enhed til at håndtere whistleblowere rapporter. Denne enhed modtager din rapport, går i dialog med dig og sikrer, at sagen bliver undersøgt objektivt og sagligt.

Deadlines

Når du har indsendt din rapport, modtager du en kvittering inden for 14 dage. Vi tilstræber at give dig feedback inden for en tidsramme på 3 måneder.

GDPR og databeskyttelse

I overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) gemmer vi de indsamlede oplysninger i højst 2 år efter sagens afslutning. Herefter slettes oplysningerne. Du har ret til at anmode om adgang til de oplysninger, vi gemmer om dig, samt ret til at få dem rettet eller slettet under visse omstændigheder.

0