Souvenirshop

 

Kan du arbejde selvstændigt, er du udadvendt og har lyst til en masse kundekontakt, så er du en oplagt sommervært i vores souvenirteam.

Når du arbejder i  vores souvenirshops, vil dine arbejdsdage variere mellem at skulle arbejde i vores guldgraver, spilop, gavebod og café latte.

Guldgraver: her er det din fornemmeste opgave at ”omsmelte” børnenes fundne guld om til medaljer, stjerner og guldbarer, mens du fortæller røverhistorier.

Spiloppen: her gælder det om at sælge ænder, pile og bolde til vores sjove spil, hvor gæsterne kan vinde bamser og andre fine præmier.

Gaveboden: er fyldt med slim, bamser og en masse andet legetøj, som vores gæsterne gerne vil købe. Samtidig skal du passe vores 3D biograf.

Café Latten: er fyldt med lækre souvenirs, badetøj, børnetøj osv. Samtidig kan du prøve kræfter med din indre latte art kunstner, når der skal laves kaffe og sælges kage.   

Fælles for alle arbejdsfunktionerne er at du skal være klar til at snakke med alle vores gæster, børn som voksne, og yde dem en fantastisk service, da der tit er lidt ekstra tid til gæsten når du arbejder her.

Det er ikke et krav at du har et hygiejnebevis eller erfaring, da vi nok skal lærer dig alt hvad du skal kunne.

Image