Amazonas

Amazonas


For alle børn og voksne (under 140 cm. ifølge med voksen)


For dem der elsker eventyr og spænding


Stille og roligt


Åbner kl. 11.00


Se parkkort


Tilladt i alt vejr


Ikke nogle særlige krav

 

Det er ikke muligt at tage træk-/klapvogn o.lign. med igennem junglesafari

Med Sommerland Sjællands app kan du aktivere overraskelser med luft, ild, røg og vand på turen rundt i Amazonas.

KØB SÆSONKORT

Gå på opdagelse i Amazonas jungle


Tag med på en spændende rejse gennem Amazonas jungle, en oplevelse skræddersyet til alle aldre. Sæt jer på autentiske tømmerflåder og glide stille gennem regnskovens labyrinter. Lyt til junglens symfoni af lyde, mens I nærmer jer det ukendte.
På jeres eventyrlige rejse vil I møde stolte indianere, der byder jer velkommen med farverige klæder og traditionelle ritualer. Dans med dem og dyk ned i deres rige kultur, der har dybe rødder i junglens hemmeligheder.

Mens flåden fortsætter, kan I spotte krokodiller, der lurer i vandet. Disse imponerende skabninger symboliserer Amazonas vilde natur, og I kan beundre dem fra jeres trygge tømmerflåde.
Pludselig lyder raslen i træerne, og små aber svinger sig i lianerne over jer. Disse legende væsener følger jeres rejse og tilføjer en ekstra dimension af charme til eventyret. Vær forsigtig, da de nysgerrige aber måske stjæler jeres opmærksomhed og en godbid eller to.

Under hele turen kan I opleve junglens duftende planter, høre melodiske fuglelyde og mærke den forfriskende dug fra floden. Det er en sanselig oplevelse, der vækker alle jeres sanser og gør denne jungletur mindeværdig.

Som solen sænker sig over horisonten, vender I langsomt tilbage til udgangspunktet. Tag afsked med indianerne, krokodillerne og aberne. Denne rejse gennem Amazonas jungle er en kort, men intens, fordybelse i naturens magi og vil efterlade jer med minder om et eventyr, der vil vare ved.

Det skal du være opmærksom på:

Jungleturen for alle aldre.

Du KAN blive våd, så pas på mobilen

Mindre børn skal altid være i følge med en voksen

Se øvrige sikkerhedsregler i Sommerland Sjælland.

Prøv også...

sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-forlystelser-aktivitet-forlystelsespark-grineflip-hyggestunder-familietid-kvalitetstid-rollercoaster-rutsjebane.png

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

0