Dyt-Båt-Banen

MiniLegeland


Højde: Min. 90 cm. - Max. 140 cm. (Må kun prøves af personer, der kan sidde i normal siddestilling i sædet).


For de mini-vilde der elsker biler og andre køretøjer (kun 1 person pr. sæde)


Det går stille og roligt rundt - og op og ned ad bakke


Åbner kl. 10.00


Se parkkort


Tilladt i alt vejr


Ikke nogle særlige krav

 

Ingen løse genstande/beklædning under kørslen. 


Nyd udsigten over resten af MiniLegeland eller kig over til Gårdhaven Streetfood fra toppen af banen

KØB SÆSONKORT

Dyt-Båt!

Træd ind i en verden af sjov og eventyr med en af vores spændende nyheder fra sæsonen 2022 - Dyt-Båt-Banen! Dette farverige vogntog består af en række forskellige køretøjer, der tager passagererne med på en sjov tur rundt på banen, både op og ned ad bakke. Du kan få fornøjelsen af selv at vælge, hvilket køretøj du vil opleve turen i. Vælg mellem en bil, en bus eller et af de andre sjove køretøjer, og giv dig selv en unik og personlig oplevelse.

Fra toppen af Dyt-Båt-Banen åbner der sig en fantastisk udsigt over MiniLegeland, hvor børn og voksne kan tage del i leg og sjov. Du kan også kigge ind til Gårdhaven Streetfood, der ligger lige ved siden af parken, og måske få en lille forsmag på de lækre delikatesser, der venter.

Dyt-Båt-Banen har fundet sit hjem i Mini Legeland, ved siden af Vildbassen og Veteranbilerne. Denne placering gør det let for hele familien at udforske og nyde flere spændende attraktioner i nærheden.

Tag plads i dit valgte køretøj, mærk spændingen stige, og nyd en sjov og underholdende tur rundt på Dyt-Båt-Banen. Det er et øjeblik af ren glæde og fornøjelse for de små i familien.
Så kom og deltag i eventyret på Dyt-Båt-Banen i Sommerland Sjælland, hvor valgmulighederne er mange, og humøret er højt. Se frem til en farverig oplevelse, der vil bringe smil og latter frem der skabe minder, som varer ved. Velkommen til Dyt-Båt-Banen - et nyt højdepunkt i din sommerlandssjov!

Sikkerhed er vores højeste prioritet, og du kan finde yderligere information om sikkerhedsregler på siden om sikkerhedsregler. Vi ønsker, at din oplevelse i Dyt-Båt banen ikke kun er spændende, men også sikker og uforglemmelig.

Prøv også...

sommerlandsj-sommerland-sjaelland-odsherred-forlystelser-aktivitet-forlystelsespark-grineflip-hyggestunder-familietid-kvalitetstid-rollercoaster-rutsjebane.png

Vi ses til bade-, skov- & sjovtur

0